[]

Camasirlari yatak odasinda kurutmak cok mu zararli?

Sartlar oyle gerektiriyor odada kurutuyorum camasir askiligina asip. Uzun sure de boyle olacak. Oda cok kucuk degil iki tane de buyuk pencere var onlari aciyorum camasirlar kururken ama soguk memleket, aksam olunca kapatiyorum tabi. Olur mu bir sey?




 
yani rutubet olur en fazla. ne kadar uzun bir süre öyle olacak? camları açın hep


  • rajaz  (24.10.17 17:30:26) 
@rajaz yeni tasindim ve evle ilgili baska bir sikintim yok o yuzden uzun sure boyle olacak gibi.


  • voyager 1  (24.10.17 17:31:48) 
ben de bir süre yaptım bunu hala hayattayım. yalnız bazı geceler rutubetten zor uyuduğum oldu. havalandırma yapmak lazım sürekli ama yapılır yani. havanın kalietsi baya düşüyor iste.


  • AlsterWasser  (24.10.17 17:36:49) 
Sonuçta iyi durulasa bile deterjan, kullanıyorsan yumuşatıcı buharı soluyacaksın pencereyi kapattıktan sonra.

Mümkün olduğunca evden çıkmaya yakın zamanda makineyi çalıştır, çamaşırları as öyle çık. Öteki türlü gece boyu solumak elbette zararlı, bir-iki seferden bir şey olmaz belki ama uzun vadede tavsiye etmem.
  • chicha  (24.10.17 17:38:04) 
Ben de yaptim onu bir sure. Zararli olabilecegini dusunmemistim.

@cureforlove, yumusatici neden kullanilmamali? Merak ettim.
  • runagain  (24.10.17 18:20:08) 
Yumuşatıcılarda binbir türlü zararlı kimyasal madde var. Yumuşatıcı yerine sirke kullanabilirsiniz, senelerdir öyle yapıyorum.

Nemli ortamda bulunmak iyi değil tabii. Nem uzun vadede duvarları bile çürütüyor, vücudumuza ne yapıyor kimbilir. Nem alıcı tabletler var, onlardan kullanabilirsiniz.
  • peggy  (24.10.17 18:38:16) 
ben de yumuşatıcılara sövmeye gelmiştim:)


  • sadegazoz  (24.10.17 19:37:33) 
arkadaşlar vurmayın öldü
www.hisseliharikalar.com

  • güneyli çocuk  (24.10.17 20:07:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.