[]

iş arama

ilanı görüp insan kaynaklarını aradık diyelim?

ne demek gerekiyor?


 
ilanı görüp insan kaynakları'nı aramıyorsunuz. gördüğünüz ilana online olarak başvuruyorsunuz, onlar sizi arıyor.


  • dedimmidemedimmi  (24.10.17 14:41:22) 
ilan için aradığını söyle, randevu vereceklerdir zaten. gidince görüşürsün. karışık bi durum yok rahat ol.


  • hasmetizm 2046  (24.10.17 14:44:19) 
Kardeş bu agresiflik ne böyle. Madem daha önce öyle girdin o zaman neyi soruyorsun anlamadım. Yukarda arkadaşta benim gibi anladı sanırım.


  • bigcaptain  (24.10.17 15:18:37) 
yaklaşımları görmek istedim.

bazıları kendini tanıtıyor olabilir. bazıları kısa kesip görüşme istiyor olabilir. o yüzden.
  • tizi reftar olanin payine dagmen dolasir  (24.10.17 15:24:17) 
18546 kişinin başvurduğu bir ilan değilse aramana gerek yok, hele ki ne diyeceğini bilmeyip (buraya sorduğuna göre kafadan "vurucu" bişey olmasa gerek) arayacaksan hiç gerek yok. ik "aaa bak bi de arama zahmetine girmiş, helal olsun bunu alalım" demiyor; hatta buna gıcık olanlar bile var(çünkü ik...)


  • Bruce  (24.10.17 15:28:14 ~ 15:28:25) 
Yerine göre değişir. Bazı yerlerin rutini olur. Belli günler görüşmeye ayrılır işler ona göre ayarlanır. Eski çalıştığım yerde selam ilanınızı gördüm diyip gelen çok olurdu ve kimse sevmezdi. Kapıdan yollanırdı internetten başvur diye.


  • jazzabel  (24.10.17 15:50:08) 
"Merhaba, ben xx, yy ilanınızı gördüm, işe alım süreci hakkında bilgi almak istemiştim." İyi günler dileyerek kapatın sonra telefonu.


  • archmage mahmut  (24.10.17 17:00:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.