[]

Amerika'da torrent kullanmak...

Private tracker'dan (davetiyeyle üye olunan bi site) indirdiğimiz torrent dosyasıyla çok popüler olmayan bi dizi, film vs. indirmek başımıza iş açar mı?




 
Bence riske gerek yok. Uyarı geliyor diyordu bizim Amerika'daki kuzen.


  • orient blue  (24.10.17 09:19:35) 
Acabilir.

İlk birkac seferde interneti kesip internete girmeye calistiginda “xx dosyasini silmeden internete cikamazsiniz” tarzinda bir sey cikiyor. Tabi bu bes sene oncesinin bilgisi, direk ceza yiyor da olabilirsin simdi.

Netflix var su var bu var...
  • fakyoras  (24.10.17 09:39:46) 
VPN kullanarak indir, Amerika'da da kullanıyorlar sonuçta torrent, kullanılmayan bir yer yok.


  • i was made for you  (24.10.17 09:52:21) 
en temizi seedbox kullanarak indirmek.


  • sta  (24.10.17 11:39:47) 
Ben bir seneye yakın yaşadım orada. Akşam diziyıdum 40-50 tane filmi torrente sabaha kadar iniyodu. Uyarı geldi maille internet sağlayıcı firmadan. Tınmadım. Ertesi gün kestiler interneti. Aradım. Çok fazla veri akışı olduğundan takibe alınmış ve torrent olduğu için kesmişler. Bu suç falan dediler. Dedim ben Avrupa'dan geldim orada çok sıkıntı olmuyodu burdaki kuralı bilmiom bi daha olmaz. Açtılar hemen. Ben daha hiç indirmedim ondan sonra. Hayvan gibi sömürmeden (benim gibi) dikkat çekmicek şekilde kullanılırsa sıkıntı olacağını zannetmiyorum.


  • fcsm  (26.10.17 16:58:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.