[]

Bir kızla tanismak için nasıl bir sinyal beklenmeli?

Mesela hoşlandığınız bir kız var, bu kızla haftada bir sınıf, iş yeri veya kurs gibi bi yerde ayni ortamdasiniz ama tanışmışlığınız yok çünkü kız o ortama geleli bi kac hafta olmuş. Bu kızla tanışmak için ondan nasıl bir hareket beklersiniz? Bi kaç kere göz göze gelmek yeterli midir? Ne yapmalıyım?




 
abi tanışmak için niye sinyal bekliyorsun, git tanış. aralar oluyordur o ortamlarda, ortak alanda geçirilen bir konudan giriş yaparak başlayıp gider işte.


  • senolll  (24.10.17 00:20:58) 
bu dediklerin olduktan sonra; top şekilli smiley mesajı atıyorum. üzerine pardon topum dm'nize düştü deyip yürüyorum.


  • heves mi sandin  (24.10.17 00:22:46) 
Simdi ben bu kizdan ciddi hoslaniyorum ama onun da benden hoslandigini anlamam gerekiyor tanismam icin. Sonra friendzone a dusmek istemiyorum.


  • ceann deas  (24.10.17 00:38:01) 
Sen kız değil miydin ya. Eski duyuruların da kız olduğunu kanıtlıyor. Adam seni güzel bulduysa fark eder. Sinyal olarak, karşılaşınca gülümse, günaydın de, bir şeyler sor.


  • dissendium  (24.10.17 00:58:37) 
Bu hesabin sahibi kiz evet. benim hesabim yok arkadasimdan rica ettim ondan yaziyorum.


  • ceann deas  (24.10.17 01:04:54) 
Ondan bişi bekleme.
Esprili bi konuşma ortamı bul arkadaşça davran

  • photo85  (24.10.17 01:25:31) 
selam bağyan tanışalım mı de. friendzonea düşmekten korkma belki sevgilisi var alala


  • kveldulv  (24.10.17 01:52:06) 
tanışmak friend zone'a düşmek değildir abi naptın. hoşlanmıyosa tanışmıcak mısın? hoşlanmıyor olması hoşlanmıyacağı anlamına mı gelir? ki tanışmadığı birinden hoşlanma olasılığı çok çok daha düşük. über yakışıklıysan belki hani.


  • klar  (24.10.17 02:09:40) 
kız hödük değilse ve yalnız yakalamaya çalışıp ürkütmezsen örnek verdiğin gibi bir ortamda, üsturuplu bir selamlaşmaya akabinde muhabbet çabasına hayır demez ki. yani diyosa ya hödüktür ya da sende bir yanlışlık vardır, sen hödüklük etmişsindir vs. sonrası da aranızda oluşucak/oluşturacağın muhabbete bağlı. sinyali falan olmaz ki bunun. bir de, örnek olsun diye yazayım; hödüklük olarak tarif ettiğim şey merhaba tanışalım mı diye girmeye çalışmak mesela.


  • dafaisss  (24.10.17 02:24:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.