[]

Kediniz çalınsa napardınız?

Bir tanıdığımın başına gelmiş, çok tuhafıma gittiği için, siz olsanız ne yapardınız acaba diye soruyorum.

Kadının İran kedisi var ama eve girip çıkıyor, komşusu da bu kediyi alıyor, "bu bana allah tarafından gönderildi" diyor ve kediyi vermiyor. Kadın da kapıya dayanıyor ama yine de alamıyor. Kedi resmen komşunun oluyor.

Ben olsam o komşuya saç baş dalar kedimi alırdım, çok tuhafıma gitti nasıl bırakır insan kedisini yahu?

 
oha. gider alırım galiba.


  • sutlu nescafe  (23.10.17 21:25:58) 
bizde olsa benim bir şey yapmama gerek kalmaz, eşim gider o kadının saçını başını yolar.


  • karaage  (23.10.17 21:27:39) 
Allah tarafından gönderildiğimi iddia ederek ağzına s*çardım. Pardon.


  • l arrache coeur  (23.10.17 21:32:55) 
Annemin arkadaşının kedisi çalınmıştı. Eve hırsız girmiş, kedi cins olduğu için onu da götürmüş. Çok üzülmüşlerdi. Ağlamaktan harap bitap düşerim herhalde. Rüyamda görünce bile çok üzülüyorum.

Sizin olaya gelince o evi basar kediyi alırım. Asla yanına bırakmam. Bütün apartmanı toplarım. Polis çağırırım. Kadının da kolunu bacağını kırarım. Ne demek çocuk çalmak?
  • Lim5  (23.10.17 21:38:19) 
Ona anladigi dilden konusmak lazim


  • qazwsx  (23.10.17 21:40:39) 
tanıdığınızın polis diye bir şey olduğundan haberi yok mu, gerekirse o kapıyı kırar alırsın, kedi gitti, ne güzel rahat diye içten içe mutlu olmasın bu tanıdık.


  • gezegen olan pluton  (23.10.17 21:52:34) 
Oha artık. Çalan kişi belliyse gerçekten adam toplayıp o evi basardım. Ha çocuğum ha kedim. Aynılar benim gözümde.


  • inawen  (23.10.17 21:53:28) 
Polisle falan uğraşmaz direkt dalardım komşuya. Ne polisi yahu. Canlı bir varlık o. Hayvan belki korkacak yabancı birinden. Belki adam sapık. İran kedisi olmasa da fikrim değişmezdi. Kedi kedidir.


  • dissendium  (23.10.17 22:03:28) 
@l arrache +1

Allah tarafından gönderildim seni dövmemi istedi derim. Kedin kısır değilse kötü düşün.
  • yaren  (23.10.17 23:04:29) 
Kavga ederim.


  • stavro  (23.10.17 23:21:05) 
@yaren kedi benim değil, benim olsa o komşudan seve seve alırdım ne olursa olsun :)

Aslında eğitimli biri yani bu söz konusu kişi, kedisinin peşini nasıl bıraktı bilmiyorum asla anlayamadım. Çok sevecek biriydi, emin ellerde olduğunu düşündüm dedi. Ne alaka bilmiyorum :/ bu kediyi petshoptan almış bir de. Hatta bu olayın üstüne gitmiş iki kedi daha almış -_-
  • mutlusismankedi2015  (23.10.17 23:38:21) 
Zikretmekten imtina etse de tanıdığınız kediden bıkmış veya diyelim ki yorulmuş :)


  • testis agrisi  (24.10.17 00:18:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.