[]

duş almak ve banyo yapmak arasındaki fark?

kimisi sadece vücudunu yıkar duş aldım der kimisi saçını bi kez şampuanlar duş böyle olur der kimisi keselenmeden banyo yapılmış sayılmazsın der. nedir bu ikisi arasındaki belirgin fark? siz nası uyguluyorsunuz?




 
bende
duş almak= saçını şampuanlayıp çıkmak
banyo yapmak=keselenmek + şampuan
  • basond  (23.10.17 20:44:26) 
İkisi de aynı kapıya çıkıo bende.İki kere sampuan, bir kere geleneksel lif ve beyaz sabun ile tüm vücudu sabunlama, bir kez de naylon lif ve duş jeliyle tüm vücudu sabunlama,son kez saça krem.Rutinim budur,hiç şaşmaz.Benim için iki kelime aynı:)


  • maria puder  (23.10.17 20:44:43) 
duş kısa; banyo uzun uzun olandır.


  • heves mi sandin  (23.10.17 20:50:34) 
duş : bir kere saç, bir kere vucut.
banyo :2 saç, 2 vucut.

  • tosunpasa  (23.10.17 20:50:40) 
duş ayakta hızlı olan, banyo küvette olan gibi canlanır hep kafamda.

tipik duş hızlı, banyo detaylı yıkama gibi.
  • c1b2k3  (23.10.17 21:37:02) 
lif


  • kismisolungac  (23.10.17 21:39:00) 
benim için şöyle oluyor:
duş: 1 kere şampuan ve acele vücut yıkama.
banyo: 2 kere şampuan, saç kremleme, özenerek vücut yıkama ve lastik ördekle oynama.
  • theseachange  (23.10.17 21:43:03) 
Duş fransızca, banyo italyanca yıkabmak demek diye biliyorum ikisi de aalında aynı şey yani ama duş kısa yıkanmak, banyo keseli falan uzun yıkanmak olarak kullanılıyor.


  • apdulera  (23.10.17 21:44:23) 
duş almak daha günlük hızlı yıkanmak, banyo biraz daha ağırdan alma gibi mesela saçını sadece şampuanlama duşta oluyor maskeleme falan da olursa banyo yaptım oluyor; ya da tek başına lif olursa duş, kese işin içine girerse banyo. haa ama bazen cümlenin gidişine göre de kelimeyi kullandığım oluyor çok salladığım bir konu değil.


  • pamuk helvalar cebe  (23.10.17 22:07:09) 
küveti doldurup içine yatarsan veya kurnaya oturup tasla dökünürsen banyo.

duvara asılı aparattan su tepene fışkırırken yıkanırsan (araları yıkarken duvardan çıkarıp eline almak istisna) duş.
  • kibritsuyu  (24.10.17 01:06:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.