[]

kedi kayboldu

kedi bulmada ilanlar yardımcı oluyor mu?

işin garibi biz en üst katta oturuyoruz. kedi de dışarıdan efsane korkan, sokağa inme şansı olmayan bir pozisyonda. nereye gider çözemiyorum. kafayı yicem. sabahın körü diye yan apartmanlardaki dairelere de gidemiyorum.


 
saklanmıştır bir yerlere, çekmecelere, dolaplara, merdiven altı kuytu köşelere iyice bakın. ilan vs ne olsa denerdim ben olsam.


  • tiny penny  (23.10.17 09:39:35) 
Benimki saatler sonra mutfak dolabının üstünden çıkmıştı bir kere. Hatta kulaklarını görmüştüm artık umudu kesip aramayı bırakıp eve döndüğümde :)

Bir kere de ben eve girerken aradan kaçmış muhtemelen. Geçtim uyudum falan, zil çaldı komşumun elinde benim kedi:) en üst kata çıkmış,o da eve girerken görmüş terasa çıkan yerde, tanımış cam güzeli oğlumu ve getirmiş:)

Arada nasıl oluyorsa kapıdan sızıp apartmanın en alt katına gidiyor saniyeler içinde. Sizinki de öyledir belki. umarım yakın zamanda çıkar:)
  • mojiziku  (23.10.17 10:02:03) 
teşekkürler, saklanmak pek huyu değildir ama gittiyse geceden gitti büyük ihtimalle, sabah 07.00 ritüeli mama istemek. 6 aydır hiç şaşmamıştı.

teşekkürler.
  • xiii  (23.10.17 10:06:38) 
bodrum yangın merdiveni falan bakın bizimki çok kaçtı oralara


  • aşksız prens  (23.10.17 10:15:01) 
önce ev içi, sonra apartman içi, en son apartman önü ve çevresi. korkan kedi buralara saklanır. sosis salam gibi kokulu bi şeyle arayın yardımcı olabilir.


  • hasmetizm 2046  (23.10.17 10:24:48) 
Geçmiş olsun, buldunuz mu?


  • tukenmez adam  (23.10.17 10:48:27) 
Yok ya aksam annem dis kapiyi acmis ben geliyorum diye. O ara kacmis. Alt komsu gormus, kiskislamis, sanirim kapilarin benzerliginden bizimki zannetmis, yukari kactigini soyluyor ama miyavlama falan da duymadik. Kadin da haber vermedi. Ariyoruz.


  • xiii  (23.10.17 11:05:13) 
Ben de bir seferinde dışarıda bırakıp uyumuşum gece. Bir alt katın merdivenlerine pısmış oturmuş buldum sabah. Uzaklaşamamış bile korkusundan. Eğer komşulardan biri dışarı kovalamadıysa hala apartmanın içindedir. Yaş mama falan koyun aşağılara bir yerlere, gelir muhakkak kokusuna oralardaysa.
Geçmiş olsun.

  • Aman Sen de  (23.10.17 11:07:29) 
Aynen apartman icerisinde bir yere saklanmis. Bulduk. Cok sagolun :)


  • xiii  (23.10.17 11:43:12) 
geçmiş olsun çok sevindim ya. anlık takip ediyordum :)


  • tukenmez adam  (23.10.17 11:56:11) 
heheh geçmiş olsun sevindirici bir hikaye oldu sabah sabah.

ev kedileri kaçınca "gel pisi pisi"den anlayıp gelmiyorlar. bu çok sıkıntı bir durum. mantıken, dışarıda korkmuş olacağı için sahibinin sesini duyunca tanır ve koşa koşa kollarına atlar diye düşünüyoruz ama malesef öyle yapmıyorlar. ben de bir keresinde saatlerce kedimi aradım. apartmanın hemen önündeki arabanın altına saklanmış oysa, başından beri oradaymış. korku içinde beklemiş, onu bulduğumda gel dediğimde korkudan gelemedi bile ben eğilip tutup çekmek zorunda kaldım. ve o arabanın önünden belki elli defa geçmişimdir onu ararken, hiç sesini çıkarmadı.

aklınızda olsun, kumlarının kokusuna geliyorlarmış. ben de hiç denemedim şimdiye kadar ama diyelim ki kaçtı ve uzun süre bulamadıysanız kumunun birazını kapınızın önüne, birazını da apratmanın önüne koyun.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (23.10.17 12:10:12 ~ 12:11:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.