[]

Elektrikli kaykay

Arkadaşlar bu cihazlardan kullanan var mı acaba? Bulabildiğim kadarıyla piyasada satılan cihazlar üç aşağı beş yukarı aynı fiyat aralığında ve aynı özelliklere sahip. Sadece Kawasaki marka olanin fiyatı epeyce farklı. Tecrübe eden varsa harika olur. Kısa mesafe ulaşım aracı olarak kullanabilir miyiz acaba bunları? :) (Düz ayak, düzgün yolları olan bir yerde)




 
Kullanilir aslinda belki guzelde olur ama 8-9 yas cocuklarda like a boss aleti olmaktan oteye gidememis gibi duruyor. bazen sokakta falan rastliyorum ,en cokta tek buyuk tekerlekli olan dalgaya rastladm her seferinde ic tepkim ne yapiyo lan bu ibibik seklinde oluyor.duz ayak guzel yol varsa normal kaykay yap,elektrigi bitmez suyu tukenmez,dunya para verip cop etmene gerek kalmaz.


  • duptıs  (23.10.17 10:43:41) 
Kas gücüyle çalışan kaykay ve skuter (Decathlon Oxelo) kullanıyorum aslında ama elektrikli olan baya baya ulaşım amaçlı kullanılabilir gibi duruyor, o yüzden merak ettim :)


  • orient blue  (23.10.17 22:29:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.