[]

Gökhan Özen'i Hilal'e getirelim mi?

Herkese yeniden merhaba,
Bundan 1,5 sene önce Gökhan Özen'e duyuru aracılığıyla ulaşmıştık.
Hilal için bi video çekmişti hatırlar mısınız bilmem.(git: 1074958)
Şu an durum gerçekten çok daha ciddi.
Geçen sefer o duyuruyu açtığımda Hilal'in elinde cilt kanseri vardı ve radyoterapi görüyordu. Morali bozuktu ve halsizdi.
Şu an ise sağ elinde tekrar yara çıkmış. Her zamanki yaralarından sanmışlar ama uzun süre iyileşmeyince tekrar doktora gitmişler. 20 gün randevu bekleme, 20 gün biyopsi bekleme sonucunda ortaya çıkmış ki yine cilt kanseri üstelik bu sefer çok ilerlemiş. "Radyoterapi vakit kaybı olur. Ya sen ya elin" demiş doktor. "Çünkü eline müdahale etmezsek vücuduna da yayılır" demişler. Birkaç doktor daha aynı şeyi demiş ve muhtemelen Hilal'in elini kesecekler.
Hilal'in küçücük bir dünyası var. Eli kesilirse tek elle internete rahatça girme şansı yok ki vaktinin %90'ı burada geçiyor. Yemeğini tek başına yediğine şükrederdi bunu da yapamayacak ve morali çok bozuk.
Biliyorum, çok zor ama bir şekilde Gökhan Özen'i ona götürmeliyiz. Video çektiğinde söz vermişti geleceğim o güne kadar sen şarkılarımı söylemeye devam et, gelince şarkıları beraber söyleyeceğiz diye (Hilal'in Gökhan Özen şarkısını söylediği bir video atmıştım ona).
Hilal bu ameliyata dayanabilir mi, ameliyattan sonra iyileşme süreci nasıl olur hiç bilmiyorum. Her şey muamma. Onu mutlu etmek istiyorum sadece.
Keşke Gökhan Özen'i ikna etsek Hilal'e gitmeye.
Yapabilir miyiz bilmiyorum. Ben yine mail attım.
Hep beraber denesek mi? Yardım eder misiniz?
Duyuru lütfen üstte kalsın...

 
G.Özen'in sosyal medya hesaplarindan cometohilal gibi bi sosyal medya cagrisi yapilabilir. Belki bu sekilde baski da hisseder biraz. Bilemedim aklima bi boyle bisey geldi. Gecmis olsun. :/


  • c1b2k3  (25.10.17 17:31:32) 
Menajerini bişeyini tanıyan yok mudur koca sözlükte yaa :///


  • ombutosman  (25.10.17 23:41:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.