[]

okul ortalaması

merak ettiğim bir hadise var. şöyle ki; misal, okulunu 8 dönemde(yani 4 yılda) bütün derslerini BB ile geçip bitiren birisinin okul ortalaması sallıyorum 2,75. peki okulunu 10 dönemde (+1) aynı notlarla (BB) ile bitiren birisinin okul ortalaması yine 2,75 mi olur yoksa dönem farkının ortalamaya etkisi var mıdır? bu işler nasıl yürüyor?




 
aynı olur.


  • tepedeki psychedelic adam  (02.02.10 01:25:55) 
Aynı olur. İki koşulda da aynı dersleri aldığını varsayıyorum. Bir dersi iki kez alsan bile ikinci kez aldıktan sonra ilk aldığında getirdiği not anlamsızlaşır. En son aldığı zaman ne getirdiyse odur.

İki koşulda da ortalama aynı olur dedik, ama ikinci örnekte yenilen naneler transkript'te ortaya çıkar. Ne zaman ne aldığınız, kaç kere aldığınız vb. bu belgede gözükür.
  • lingo  (02.02.10 02:14:44 ~ 02:15:11) 
Topladığınız puanlar verdiğiniz krediye bölündüğü için bir şey fark etmez. Ama doğru demişler, boşverin siz ortalamayı, bitirmeye bakın. Ortalamayı da sallamayın, 2.75 değil tam olarak 3 olur.


  • paranormal  (02.02.10 08:54:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.