[]

askere giderken alınması gerekenler.

beyler, 9 gün sonra askere gideceğim. ilk düşünüldüğünde akla gelmeyen, hayat kurtaran, olmazsa olmaz dediğiniz şeyler var mı yanıma götürmeye.




 
gittiğin yere bağlı olarak çalınacağına emin ol götürdüğün kaliteli şeylerin
o yüzden 1. sınıf şeyler götürme bolca don çorap atlet al traş köpüğü traş bıçağı al(orta kalite) boyuna asılan cüzdanlardan alırsın içeride.
aklıma ilk etapta bunlar geldi.
  • basond  (22.10.17 15:14:09) 
Ayak bakim kremi,ayakpudrasi ilk zamanlar acemi birliğinde uzunca sureler ayakta kalacagin icin yara olmasini falan önlersin.askercell uyumlu telefon ve telefon hatti.çorap ve iç çamaşırı acemi birliğinde yikatma sansin olmadığından yaninda bulunsun.saat mutlaka olsun yaninda.gurultuden rahatsiz olan biriysen geceleri kullanmak icin kulak tikaci alabilirsin.kilit alabilirsin calinmamasi için botlarını kilitleyebilirsin


  • sidariss  (22.10.17 15:22:36) 
tıraş bıçağı-köpüğü, ufak kutuda 1 adet kalıp sabun ve duş havlusu. taşımak için bi poşet yeterli olur ama ufak valiz daha iyi olur. don-atlet-çorap zaten şart. bi de tırnak makası.

başka bi şeye gerek yok. çorapları siyah havlu alma.
  • Delay Fuze  (22.10.17 15:29:00) 
Acemi birliğine kitap götürmüştüm. Biraz kafayı dağıtmaya işe yarıyor.


  • chavezding  (22.10.17 16:06:07) 
Sözlükte birisi 3 lü priz götür demiş, tlf şarj etmek için priz kalmıyormuş


  • gazozailacatmauzmani  (22.10.17 20:59:52) 
tırnak makası (ama sivri törpüsü olmasın). Bu orada verilmiyor.
2-3 tane küçük kilit. dolaba ve bota takmak için.
katlanabilir diş fırçası (tavsiye ederim): koğuşlara yatış saatinden önce girmek yasak oluyor. öğle yemeğini yedikten sonra dişini fırçalamak için yanında katlanabşilir diş fırçası olursa iyi olur. kamuflajın cebinde durur sürekli.
önümüz kış. nemlendirici krem lazım olur.
  • AWD  (22.10.17 21:22:09) 
el kremi - Neutrogena tavsiye ederim.
dudak kremi - yine Neutrogena
bol çorap - yıkamakla uğraşma at gitsin.
iç çamaşırı - yine yıkamakla uğraşma kirlenince at.
traş takımı - iyi bir şey alma kullan at olsun. her gün traş olmayan birisiysen şimdiden traş olmaya başla cildin alışsın.
  • delidir yakalayin  (22.10.17 23:57:27) 
- içlik
- traş köpüğü/bıçağı
- düdük
- kilit
  • eindaclub  (23.10.17 11:22:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.