[]

1.5 lt işedim normal mi?

Troll değilim son zamanlarda sabahları inanılmaz dolu bir sidik torbasıyla uyanıyorım. Bu sabah ne kadar dolduğumu merak ettiğim için litre ölçülü kaba işedim ve 1.5 lt çıktı.

Normalde çok fazla çay ve sıvı tüketiyorum.

Benim böbreklerim de bir sorun falan mı var? Doktora gideyim mi?

 
Mesanenin o kadar kapasitesi yok inkansız.


  • hernezıkkımsa  (22.10.17 06:44:51) 
Gün içinde zaten sık sık tuvalete gidiyorum. Bu bahsettiğim sabah kalktığımda tek seferde yaptığım tuvalet.


  • pasaklıpepee  (22.10.17 11:01:25) 
biyolojik olarak mümkün değil.
mesanenin ortalama 500-600ml kapasitesi var.

  • d e j i n  (22.10.17 15:08:50) 
vücudundan o kadar sıvı çıkıyorsa, yakın miktarda bir sıvı da giriyor demektir. bu kadar fazla sıvı tüketmenin sebebi yüksek şeker olabilir. aşırı sıvı tüketmek(özellikle su) ve dolayısıyla çok tuvalete çıkmak şeker hastalığının ilk belirtisidir. kendimden biliyorum.

mesane dediğiniz genişleyebilen bir şey. 1.5 litre gerçekten çok fazla ama ben şeker hastası teşhisi aldığımda 1 litreyi geçmişti.
  • wildkiller  (22.10.17 18:57:53) 
diabetes insipitus diye bir hastalik var. bir bakın.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (22.10.17 22:16:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.