[]

Maaş tahmin soruları

Sıklıkla görülen bu tip soruların sorulma sebepleri nelerdir? İnsanlar niye merak ediyor birbirinin mayışını




 
haset, imrenme, karşılaştırma, yani içerisinde hiç iyilik barındırmayan meraklar. Sorulması ayıp değil sormaya yeltenenin açığa çıkması üzücü.


  • kaosu  (21.10.17 02:07:57) 
Çalışmak istediğim alanlardaki şu an alınan maaşları merak etmem çok doğal değil mi? Maaş ve diğer bir çok faktörü göz önünde bulundurarak alan değiştirebilirim, başka alanlara yönelebilirim.Maaş her şey değil ama önemli bir motivasyon. Hiç bir tanıdığıma direkt olarak maaşını sormam, bana sorulsa rahatsız olurum. Zaten şu an maaşını öğrenmek istediklerim, benim çalışmak istediğim bir kaç alan var,o alanlarda çalışıyorlar. Öğrensem geleceğim için iyi olur.Direkt olarak soramayacağım için bu tip sitelerden anonim bilgi almak güzel oluyor.


  • maria puder  (21.10.17 02:08:40 ~ 02:11:14) 
insanların yüzde 99 u maaş için çalışıyor. ondan olabilir.


  • benaslindayohum  (21.10.17 02:09:25) 
Çalışmak istenen alanla ilgili merak doğal tabii. Bi yargılama yok, olası sebepleri merak etmiştim.


  • sekerse tehlike  (21.10.17 02:16:24) 
aynı iş ile uğraşıyosa piyasayı öğrenmek için olabilir mesela.


  • yuto  (21.10.17 02:26:40) 
kıyaslıyor işte.


  • alt4y  (21.10.17 11:05:01) 
Bana yaş-meslekteki hızlı yükseliş itibari ile çok soruyorlar.
Soranların geneli hayatta bir baltaya sap olamamış ya da liseyi bile bitirememiş tipler oluyor. düşük maaş beklentisi ile kendince "o maaş için mi okudun bunca sene?" Dalgasını geçmek için soruyorlar. Aldığım maaşı duyunca da göt olup kalıyorlar.
Bazıları sadece meraktan ama nötr bir şekilde soruyorlar.
  • ismira007  (21.10.17 11:44:40) 
soranları bilmem ama söyleyenler net hava atmak için.


  • nothing in my way  (21.10.17 12:34:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.