[]

cinsel seks

Ders arasında kız eve gitmeyi teklif etti. 1 1.5 saatimiz vardı.(background: okulda ara ara takılırız kızla)

Gidmiş bulundum, fantalar içildi falan. Bişiler izliyoruz. Ben ufak ufak hamlelerde bulundum vefakat hamleler geri tepti. Kız BUDA gibi duruyor öyle, ne yaptıysam kar etmedi..

Herneyse konu o degil, konu ilk eve gidişte benim yaptığımın - karşılğında kızın yaptığının normal olması ya da olmaması.

Yani üzüliyim mi cinsel seks kaçtı diye?

**ilk bulusmada hamile bırakan seksi berkecanlar yazmasın**

 
herşey doğru fanta yanlış


  • dedim dedim de kime dedim  (21.10.17 00:10:22) 
arkaplan ne bilmiyorum ama sadece eve davet etmiş olmasından mı cesaret aldın hamle yapmak için? neyse belki vardır bi geçmişiniz, şansını denemende sorun olmayabilir ama ilk "hayır"dan sonra devam edebileceğini düşündüren neydi? tacize girer çünkü. yani doğru anladıysam kız istememiş, reddetmiş ve sen ısrar etmişsin, kız da istememekte ısrar etmiş. onunkinde bi anormallik yok da senin ısrar etmen normal değil.

edit: belli ki doğru anlamışım. arkadaşını taciz etmişsin ve hiç utanmıyorsun.

"hamleler geri tepti" = hayır demiş.
"ne yaptıysam kar etmedi" = ısrar etmişsin. üstelik muhtemelen fiziksel bir şekilde.

buna taciz demek duyar kasmak değil. istemeyene hallenmek taciz oluyor.

"Yani üzüliyim mi cinsel seks kaçtı diye?" = daha fazlasını yapsa mıydım diye soruyorsun, bunu açmak istemiyorum, mesaj net.
  • mezzosprite  (21.10.17 00:15:45 ~ 00:57:14) 
@mezzosprite duyar kas tabi hobi olarak yine kas.


  • binder dandet  (21.10.17 00:17:08) 
yengec belgeselinde disileri tek tek yoklayan erkek yengec geldi aklima


  • the rainmaker  (21.10.17 00:21:23) 
kızın buda gibi öyle dururken üzerine atlayan adam fantazisi varmış muhtemelen. kaçırmışsın. üzülme ama yine denk gelir illa ki.


  • dafaisss  (21.10.17 00:22:41) 
çare osbir. bir sonrakine sen davet et, gelirse yumul.


  • olips  (21.10.17 00:28:24) 
Son anda kıza itici gelen bi tarafın olmuş sanki. Ağız kokusu, mimik falan. "Ne bu şimdi" moduna geçmiş. Sağlık olsun.


  • dayrise enterprises  (21.10.17 00:54:28) 
1-1,5 saat pek uzun bir süre değil aslında. kızın amacı cinsel seks olsa buda gibi durmayı bırak gayet ondan da birtakım hamleler gelirdi. kızın amacı hiç cinsel seks olmamış bence.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (21.10.17 01:52:37) 
ağzın kokuyor olabilir.


  • sen git ben geliyorum  (21.10.17 04:47:25) 
Kızın verdiği karışık mesajlar doğal olarak size çelişkili geldiğinden akıl ile anlayamamışsınız. Duygusal olarak olayı anlamanız gerekiyor.

Şuradaki linkten bakın: www.urbandictionary.com

veya last minute resistance gibi arayabilirsiniz internette.

-Sizin bir şekilde duygusal durumu yavaş yavaş yükselterek konuya girmeniz gerekiyordu, doğru şekilde heyecanlandıramamış olabilirsiniz. Cinsel seksi bu sefer kaçırmış olmanız bir sonrakini kaçıracağınız manasına gelmez.

Kızın verdiği mesajları doğru şekilde anlarsanız ve doğru sinyalleri verirseniz eminim ikiniz de daha rahat yakınlaşacaksınız.

Taciz vs yorumları da saçma buluyorum.
  • idexo  (21.10.17 21:34:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.