[]

Yorgunluk

Hep yorgun hissediyorum. Kan tahlili yaptirdim bir kac kez, magnezyum eksikligi varmis. Ilac aliyorum ama yine yorgunum. Hashimato da var ona da ilacin dozu yeterli diyolar. . Baska neye baktirmali dersiniz ?




 
yeterli uyuyabiliyor musun? Her gun ayni saatte yatip kalkmak baya etkiliyor.


  • robokot  (21.10.17 00:11:39) 
uyku sorunu olabilir mi ? sabahları uyanmakta zorluk çekiyor musun ?


  • orpheus  (21.10.17 00:12:18) 
Yetersiz solunum yüzünden olabilir. Burun kemiği eğriliği vs var mı?


  • dayrise enterprises  (21.10.17 00:12:31) 
Uyuyorum ama biraksan daha da uyurum yani.. :/


  • chezsoi  (21.10.17 00:12:40) 
Burun la ilgili 2 doktora gitmistim,gözüme daha güvenilir geleni ameliyata gerek yok demisti. Zaten grip nedeniyle gitmistim, ilkine...


  • chezsoi  (21.10.17 00:14:40) 
Fiziksel aktiviten azsa artirmani oneririm. Az aktivite yaptigimda daha yorgun ve bitkin oluyorum.


  • i m sick tired  (21.10.17 00:29:35) 
Burun kemiğinde ciddi bir eğrilik de olsa ameliyata gerek görmeyen, burun spreyi kullanmanı tavsiye eden doktorlar olabilir. Önemli olan eğrilik var mı yok mu, varsa yorgunluk üzerinde ciddi etkisi olduğunu söyleyebilirim.


  • dayrise enterprises  (21.10.17 00:32:21) 
Hic fiziksel aktivitem yok sebep salona gitmeye useniyorum. Bi donem saldiriyorum sonra semtine ugramiyorum :/


  • chezsoi  (21.10.17 02:05:36) 
Görünürde bir sey yok ama :)) bi doktora danisayim.. zaten bu yorgunluk yuzunden hastalik hastasi oldum :/


  • chezsoi  (21.10.17 02:06:21) 
uyku takibi için aplikasyonlar var telefona yüklüyorsun sonra yastığın kenarına koyuyorsun. gece boyunca seslerini ve hareketlerini takip ederek uyku kaliteni ölçüyor. sen iyi uyuduğunu sanıyor olabilirsin ama bir şekilde belki derin uykuya geçemiyorsundur.


  • orpheus  (21.10.17 03:45:45) 
D vitamini eksikliği de olabilir. Bende de aynı sorun vardı hep yorgun ve ağrılar içinde uyanıyordum.Hashimoto varmış, ilaç kullanmaya ilk başladığım dönemlerde düzeldi ama hormonlar dengeye ulaşınca tekrar aynı durumu yaşamaya başladım. D vitamini de biraz fayda sağladı. Basit romatoid hastalıklarda bile bu sabah ağrıları oluyor ama hiçbir hastalık tespit edilmediyse tek çare spor. 1 aydır spor salonuna gidiyorum ve uyandığım anda dinç ve ağrısızım. Ayrıca gün içinde herkesin yaşayabileceği başağrısı vs şikayetlerim de geçti. hiç ağrıkesici kullanmadım ki, bu benim için inanılmaz birşey.


  • curukturpkokusu  (24.10.17 12:50:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.