[]

rte neden belediye başkanlarının istifasını istiyor/istedi?

gündemden uzak kaldım. google'lamak da istemiyorum.

nedir bu son gelişmeler? neden rte belediye başkanlarının istifasını istiyor. konu nedir?


 
referandumda büyük şehirlerde destek azaldı akp'ye.
kötü durumu başkanların üstlerine yıkıp biz değiştik, yenilendik imajı vermek.
yeni gelenlerlerin daha hırslı ve itaatkar olacağı da cabası.

gibime geliyor.
  • herhaltibiliyoring  (20.10.17 14:09:11 ~ 14:10:27) 
Kısaca yenilenme diyebiliriz.
Adam dediğini yapıyor abi. Suriye dahil inlere de girildi, tek bir sözle teog da kalktı. Sırada bu var.
Muhalefet bence liderlik ve muktedir olma konusunda ders almalı cumhurbaşkanımızdan. çünkü siyaset adına hiç bir etkileri yok. Ha toplama işlemindeki 0, ha bu muhalefet ikisi de aynı. Bu arada muhalefet, şimdi de bunu fırsat bilip istifası istenen kişileri savunursa hiç şaşırmam.
  • 1adam  (20.10.17 14:58:09) 
Gülen ile arası bozulunca kendinden yana olmayanları terörist ilan etmesi sebebiyle olabilir. Topbaş ve Gökçek kendisinden olsa böyle zorlamazdı güvenemiyor eski dostundan yana mı kendisinden yana mı emin olamıyor zaten ülkenin en büyük ana damarları istanbul ve ankara ve zaten kendisine oy çıkmayacağı belli. Oyuna gelmemek için mecburen içi rahat olsun diye çocuk oyuncağı gibi oynuyorlar işte


  • ssyumusakg  (20.10.17 15:38:12) 
tabii ki sebebi kılışdarın etkisizliği. kılışdar etkisiz olmasa erdoğan gökçek'i başbakan yapacaktı ama kılışdar yüzünden suriye'ye girdik; doğal yani doların bu kadar yükselmesi.


  • Bruce  (20.10.17 15:43:49) 
belki de referandum günü performanslarını beğenmemiştir.


  • chavezding  (20.10.17 15:45:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.