[]

İ3 işletim sistemi bilgisayar alsam sıkıntı yaşar mıyım?

internet (site dolaşmaca, video izlemece),
ofis programları,
birkaç basit fotoğraf düzenleme programı dışında bilgisayarı kullanmıyorum.

i3 beni üzer mi?

 
Kacinci nesil i3?


  • gozu acik sevisen yahudi  (20.10.17 01:19:37) 
i3ün yüksek nesillerinden ve ssdli alırsan sıkıntı olmaz.


  • freetakilir  (20.10.17 01:22:05) 
yaşamazsın, ram'i en az 8-12 gb tutarsan hiç farkına varmassın bu işler için.


  • gezegen olan pluton  (20.10.17 01:22:35) 
@gözü açık sevişen yahudi kaçıncı nesil olmalı sıkıntı yaşamamam için?


  • livaneli kadir  (20.10.17 01:44:07) 
Valla bana kalirsa zaten ucuz bir islemci oldugu icin 7. nesil al gec www.hepsiburada.com mesela bu urun soyle bi 1050ti ekran karti 8x2 ram yapsan, bu saydigin isler icin seni omur boyu idare eder makine.


  • gozu acik sevisen yahudi  (20.10.17 02:10:04) 
illa intel derdin yoksa ryzen tamamdır. arkana bakma.


  • alperz  (20.10.17 07:48:57) 
Ryzen'i bilmiyorum ama geçen yıl halama aldığım i3'lü makineyi 2 gün önce gördüm, açıyım dedim. Hala ilk gün gibi canavar biçimde çalışıyor.
Aldım kullandım biraz ve gayet iyiydi. Bir yılda normal bir i3 hiçbir sorun çıkarmadan devam ediyor. Üstelik ram 6 gb. Halam da senin söylediklerin için kullanılıyor.

Yukarıda yazılanlardan yaparsan makineyi denilen gibi neredeyse ömürlük olur.
  • isott  (20.10.17 08:11:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.