[]

İnternetten araba için teyp alınır mı?

Merhabalar. Aracıma alacağım ana ünitenin marka ve modeline karar verdim. "Pioneer Deh X2950ui" Nereden alacağıma bir türlü karar veremiyorum. Babamın ta 1992'den beri tanıdığı ses sistemleri satan bir dükkan var. Her türlü elektrik işimizi orada yaptırıyoruz neredeyse. Orada da korkum şu; "elinde istemediğim, daha düşük bir model olur da onu satmaya çalışırsa, babamla gideceğim oraya, 50 60 lira ucuzsa kilitler bize kesin. Babam dayanamaz * Ben de kanser olurum. Bu yüzden diyorum ki istediğim teybi alıp gideyim, montajı orada yaptırayım. Özetle, aracıma teyp alacağım. Ana üniteyi alacak yer bulamadım. Şu meşhur "Atakan Tuning - İsmail Berke"de varmış. Fiyatı uygun, taksit imkanları uygun, f/p olarak en uygun yer orası gözüküyor. Gelin görün ki "Atakan Tuning"in esnaflığını kimse beğenmiyor. Ben de çok pimpirikli ve gergin bir insanım. Gidip de bilmedik etmedik yerde adamlarla kavga etmek istemem, araçla da gitmeyeceğim çünkü. Beylikdüzü'nden karşıya teyp için gidemem toplu taşımayla alıp döneceğim. Deneme imkanı vermeyebilirler; anlatıldığı kadar kötü esnaf ise bu adamlar. Bir de Hepsiburada da buldum, uyguna ancak satıcı Adıyaman merkezli bir harici satıcı. Kargoda zarar görebileceği düşüncesiyle öncelikli isteğim elden almak. Hepsiburada'yı o sebepten görmezden geliyorum. Açıkçası, kararsızım. N11'de İstanbul merkezli bir satıcı bulup elden alsak olur mu? Yoksa gidip Doğubank'ı gezmek mi lazım? 30 40 lira daha pahalıya almaya değer mi? Fikirlerim tamamen karışık bir halde bu sebepten dolayı anlatımım da birazcık karışık oldu. Metnin uzunluğu için özür dilerim. Şimdiden teşekkürler.




 
Oncelikle dogubankta bu isi yapan esnaf kalmadi,bir kac esnafta sans eseri bulursun.tahtakalede de az sayida esnaf var.

Pipirikli bir adam oldugun yazdiklarindan fazlasiyla belli,dedigin adam bunu satiyorsa esnafligi seni cok baglamayacak.ararsin telefonla ellerinde var mi ogrenirsin,gidip alirsin.ozel isteklerin olmayacaksa ,kutulu mali alip cikacaksan neden gerileceksin.asil killigi teybi disaridan alip geldiginde babanin montajcisindan yiyeceksin.bana kalirsa en iyisi babanin adamina git sor bu elinde var mi yoksa da ben bunu istiyorum su kadar paraymis sen getir diye soyle ustunude birak baban halletsin.
  • duptıs  (20.10.17 01:20:00) 
Montaj konusunda sıkıntı yok pek. yaklaşık 15 seneye yakın bir hukukları olduğu için babamla, sağ olsunlar pek üzmezler. Elinde var mı yok mu pazartesi günü öğrenirim. Varsa ne ala. Ondan alacaksam 30 40 liranın hesabını da yapmam açıkçası. Ola ki elinde yoksa da teybi ona buldurayım, o bulamazsa daha ne yapayım. Adı "Pioneer Kadir" olunca tabi insan bir beklentiyle yaklaşıyor. * o yönünü hiç düşünmemiştim. Çok teşekkürler. Yarın ya da pazartesi bizim teypçi ile iletişime geçeyim, elinde varsa ne ala, yoksa çözümleri arayalım. :)


  • sodakapagi  (20.10.17 01:29:08) 
amazon'a falan da bakın bluetoothlu vb çok daha üst modelleri aynı paraya alabilirsiniz. örnek olarak:

www.amazon.com
  • argent dawn  (20.10.17 10:35:09) 
amazon çok çok mantıklı geliyor bana. ancak "'amazon.com' Türkiye'ye ürün yolluyor mu?" bu bir. İkincisi ise gümrük sınırı vs. amazonda işe yaramıyor mu?


  • sodakapagi  (21.10.17 15:42:29) 
Istanbulda mecnun gibi toplu tasimayla teyp arayacaksin, yol parasiydi akbiliydi suyuydu icim kazindi yemegiydi derken 30-40 gider zaten ayni hesaba gelir.


  • robokot  (21.10.17 15:47:20) 
her ürün yollanmıyor tabi. hesap açın adresinizi ekleyin. arama yaptığınızda solda ships to turkey diye filtreme seçeneği çıkacak. onu seçince yollananları göreceksiniz. eğer yolluyorlarsa gümrüğü peşin çekiyorlar sizden. fazla çekerlerse de 1-2 ay içinde paranız geri iade ediliyor.


  • argent dawn  (23.10.17 10:49:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.