[]

Hangi telefonu kullanayim?

Bir adet artik yavaslamks, kanser eden ve astigmat yuzunden hep yanlis butonlara bastigim iphone 5s var.

Bir adet de fp canavari, astigmat dostu, pili mulemmel giden ama devasa boyutuyla kullanimi zor olan ve ayrica kameranin dis yuzeyindeki camin cizilmesi yuzunden mukemmel kamerasi cop gibi fotograf cekmeye baslayan motorola g4 plus var.

Benim icin insani telefon boyutu iphone 5s'tir. Ama cok yavas. Kasa olarak ideal boyutta ama goremiyorum yazilari. G4 plus ise cok buyuk ve kamerasi cop oldu. Ben ne yapayim simdi? Param yok. Baska telefon alamam.

Derdimi sevelim, ilgilenelim guzelce.

 
iphone 5S'i tertemiz sıfırlayıp metin boyutunu büyütp kullanın.


  • supergirl  (20.10.17 00:43:17) 
G4ün camını düzeltme yolu arardım. Zor bir işlem değildir bence


  • glamdr1ng  (20.10.17 02:32:38) 
telefonlarda zamanla yavaslama diye bir sey olmaz kolay kolay o yavaslama yazilimsaldir. fabrika ayarina dondurun ya da ios downgrade imkani varsa deneyin.


  • toua tokuchi  (20.10.17 02:37:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.