[]

Ankara'da Ucuz Fotokopi Merkezi

sevgili ekşi duyuru halkı

yüksek lisans tez, anket vb. bilimum eziyetim için 8500 sayfa fotokopi çektirmem gerekiyor. ankara sınırları dahilinde önerebileceğiniz, tanıdığınız yada bildiğini hatta sahibi olduğunuz bir yer ve fiyat önerileriniz var mı?


 
konur sokakta leman'ın yan taraflarında (galiba ezgi çay evi'ne inen aradaydı) bi yer var. sayfası 15 kuruş gibi bişeydi. 5 senelik öğrencilik hayatımda daha ucuzunu bulamadım ben.

oralara gidince kafanızı biraz kaldırıp yukarı bakın, bi binanın 2. katıydı...
  • sezercik yavrum benim  (01.02.10 17:33:46 ~ 17:39:37) 
kızılaydan sıhhiyeye dogru giderken zafer çarşısının arkasında adil han ın en üst katında bi fotokopici var. ben orayı tavsiye ederim.
bir kaç ay öncede böyle bi soruya aynı cevabı vermiştim ve benimle aynı fikirde olan çok insan olmuştu.
tavsiye ederim..
  • andorei  (01.02.10 19:11:27) 
hacı orası ben gittim kapanmış sonra lemanın karşısında bi fotokopici gördüm orasıda 2 kuruşa aldı çıktıyı bana çok ucuz geldi konur 9-4 418 18 82


  • firatankara78  (21.01.11 15:51:37) 
kızılay izmir 2. caddede taner copy center var arkadaşlar ankara da en ucuz fotokopiyi orada bula bilirsiniz.


  • getto06  (05.02.12 22:28:53) 
  • jemjum  (05.02.12 22:48:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.