[]

Saç dökülmesi hakkında finasterid - rogaine

Saç dökülmesi icin finasterid - rogaine köpük

kullananlar ve köpük rogaine mevzu hakkında konusalim istedim .. acaba proscar (fin.) kullananlariniz var mi , yan etkileri 1-2 yıl kullandiginizda yasadiniz mi ? Son 1.5 yıldır saclarimin rahat %40 ‘ini falan kaybettim sizce 0.5 mg ..vb kullanayim mi (hap 5 mg 10 a bolecem) yoksa yan etkileri ve uzun kullanım gerektirdigi icin bıkrayım da kel mi kalayım güzel güzel

Not: vitamin eksikliği yok, son 2 yılda 58kilo verdim ama buna baglayan bir doktor gormedim .. troid ve karaciger değerlerim ..vb güzel ..Bu arada bende kaş ve kirpik de dökülüyor o kısmı çözemedim .

 
finansterid kullanıp boşuna ağırlık taşıma.


  • ayaklibalik  (19.10.17 16:38:18) 
minarel ve vitamin kaybindan oluyor genelde kilo verdikten sonra ama ilgincmis.


  • damba  (19.10.17 16:49:37) 
hızlı kilo verme durumunda vücudun iç stres yarattığını ve saç dökülmesi yaşanabildiğini söylemişti benim bir doktorum. 3 sene önce 2 ayda 8 kg falan vermiştim.

şöyle bi entrim vardı eksisozluk.com
  • awlmi  (19.10.17 18:29:26) 
saçlarım dökülmeye başladığında rogaine kullanmaya başladım. dökülmeyi durdurduğunu görünce 2 yıl falan devam ettim. sonrasında etkisi azalmaya başladı ama tam da o noktada beyaz saçların oranı öyle bir arttı ki dökülme kendi kendine büyük oranda durdu.
Yani demek o ki o saç illa dökülüyor ama rogaine birkaç sene zaman kazandırır. Benim durumumda epey kurtarıcı oldu o birkaç yıl.

edit: başka bir medikal durum varsa bu dediğim geçerli değil tabi. normal saç dökülmesi için konuştum.
  • chavezding  (19.10.17 18:35:03 ~ 18:37:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.