[]

istanbul'da en güzell tostu nerede yediniz ?

acıkınca aklına tost düşen manyak biriyim.
bilenler beni anlar Kütahya'da cancan 'da tost yemek için işim olmasa bile yolumu o şehirden geçirirdim .fotosu ekte
izmirliyim izmir'de istanbul gibi tostun içine 2 dilim çiğ sucuk kağıt inceliğinde tatsız tuzsuz kaşar koyup vermezler .
içindeki malzemeyi ayrı kızartırlar.
böyle bir tost yiyen oldu mu ? taksim şişli mecidiyeköy kadıköy üsküdar bölgesi olursa süper olur uzak bir semtte ise hafta sonu giderim .

 
bambi'de dilli kaşarlı tost deneyebilirsin. onun dışında güzel bir şey yemek isteyince tercihimiz genelde tost olmuyor buralarda.


  • zgrydn  (19.10.17 13:30:46) 
Çağlar Tost-Akatlar. Harika tostlar yapiyorlar.


  • maria puder  (19.10.17 13:35:26) 
  • Bruce  (19.10.17 13:41:00) 
kadıköy'de bahariye'deki kilisenin karşısındaki "mançiz" benim favorim.

gene kadıköy'de barlar sokağında rebel diye bir tostçu var. şöyle inanılmaz şeyler yapıyorlar:
www.google.com.tr
  • istanbul kanatlarimin altinda  (19.10.17 14:12:22) 
hepsini tek tek deneyeceğim

@istanbul kanatlarimin altinda nasıl da farketmedim yazdığın iki adres hep geçtiğim yol üzerinde
  • devilone  (19.10.17 14:23:11) 
mançiz +1

bi de tabii istiklal caddesinde hazzopulodaki mustafa amca
  • klar  (19.10.17 14:26:38) 
@devilone haha öyleyse kesin çok sık karşılaşıyoruz haberimiz yok :)

tosta ben de bayılırım. her gün yesem bıkmayacağım şeylerden biri. evde de inanılmaz tostlar yapıyorum, içine aklıma ne gelirse koyuyorum çok güzel oluyor. fırında bile yaptığım oluyor hatta o zaman da pizza gibi oluyor. evde yapmayı da dene mutlaka.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (19.10.17 14:40:55) 
Beşiktaşta bi tostçu var yerini nasıl tarif ederim bilemedim. Git orada bulursun meydanın ordan az içerde sağda kalıyor.
Çeşit çeşit tost satılıyor ve oldukça iyi

  • Nature Works  (19.10.17 14:43:01) 
@istanbul kanatlarimin altinda evde yapsam da istediğim gibi olmuyor bir türlü. lisedeyken kantinde yediğim eski tip tostlardan arıyorum en yakın cancan'ı buldum ama başka şehirde.
şimdi gelen adresleri deneyip yine bu mesajların altına yorum yazacağım :)

  • devilone  (19.10.17 14:51:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.