[]

Armut sitesi

Evimi taşıtacağım. Dediler ki armut.com'dan teklif al. Girdim bilgileri vs, teklifler geliyor. Firmaların sitedeki sayfalarına giriyorum, kullanıcı yorumları bildiğin reklam gibi. Yani tamam adamlar rica ediyordur, bizim için yorum yapın, önemli diye ama öyle yorumlar var ki adamın kendisi yazsa abarttım biraz der.

sorum şu, bu kullanıcı yorumları yalan olabilir mi, yani adam, kendisi ya da bir yakınına önce ilan açtırıp, sonra teklif verip, sanki taşımış gibi yapıp, sonra yorumu kendisi yazabilir mi?

Şiddetli Tavsiye: "oğlum taşınmayın"

 
o söylediğinizi tabii ki yapabilir. aralardan olumsuz yorumları seçmeye çalışın. olumsuz yorumu az olanla devam edin.


  • himmet dayi  (19.10.17 09:34:21) 
aman diyim armut.com'dan uzak durun.
sağınızda solunuzda taşınıp da memnun olan birisi varsa onlardan bilgi alın.

  • teritori  (19.10.17 10:46:38) 
Nakliye firmaları için teklifinizi buradan alın: www.enakliyat.com.tr

Ben 2 ay önce denedim ve memnun kaldım.
  • a day at the races  (19.10.17 11:30:59) 
% 99 fake o yorumlar. hele bazıları o kadar rahat ki aynı kelimeyi her yorumda yanlış yazmışlar. bunu farkedince arayıp iptal etmiştim randevuyu.


  • tuyra  (19.10.17 11:37:24) 
Olumlu yorumları yok sayıp sadece olumsuz yorumları okuyun, ancak o şekilde fikir edinebilirsiniz. Bu durum tüm eticaret siteleri için geçerli. Paranın döndüğü yerde yorumlar her türlü satın alınır, reklam ajanslarından ısmarlanır veya eş dosttan rica edilir.


  • mikro patlama  (19.10.17 11:50:23) 
haydaa içime kurt düşürdünüz.

Armut'tan daha önce 2 hizmet satın aldım. Bir bulaşık makinesi taşıttım, bir sefer de bir su işi için tesisatçı çağırdım ikisinin de az sayıda ama iyi yorumları vardı. 100 ve 150 tl 'lik işlerdi.

İlk kez büyük bir işe giriştim, gradrop yaptırıyorum 2.000 TL'ye. Bir sürü olumlu yorumun içinde 2 olumsuz yorum vardı, ölçü aldılar beklemedeyim, ay sonunda teslim edeceklerdi bakalım ne olacak
  • nevrochaotica  (19.10.17 11:57:37) 
armut.com'dan boyama teklifi almistim. dunya para istedi gelen boyacilar. kendim boyadim ben de. baska alternatifleri degerlendirin.


  • tabudeviren  (19.10.17 12:07:37) 
Çeşitli içerik/makale yazdırma sitelerinde yorum yazdırma işleri de oluyor, farklı insan isimleri vs sallayıp yalan hizmet/ürün yorumu yazıyorsun. O sömürü işimden sonra hiçbir sitedeki yoruma inanamaz oldun. :/


  • Sulfoxaflor  (19.10.17 20:59:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.