[]

letgo'dan satış hakkında düşünceleriniz

letgo'dan bi fırın satıyorum adam müsaitseniz yarın bi bakmak isterim eve gelip dedi. şimdi tabi mal alırken insan bakmak ister doğal hayır demek saçma ama insan yine de tedirgin oluyo sonuçta tek bilgim adı ve profil fotosu kendisi hakkında. ne düşünüyosunuz bu konuda? bi de başına böyle bi dolandırıcılık gelen biri veya mağdurun tanıdığı olan var mı burda?




 
WhatsApp tan resimleşin neyi merak ediyorsa sorsun resmını yollayın tanımadığınız adamı sokmayın eve bence


  • hernezıkkımsa  (19.10.17 01:21:07) 
kadınsanız eğer yalnız olmamanızı tavsiye ederim. Ya da kapı önüne çıkarabilirsiniz fırını (mini fırın olduğunu varsayıyorum) içeri davet etmeden.
erkekseniz de bir sorun olacağını sanmıyorum. Sonuçta adamın görmek istemesi de gayet doğal.

  • nickfury  (19.10.17 01:23:11) 
dolandırıcı illa ki denk gelebilir. alıcı ne kadar foto görmüş olsa da bakmadan almadı pek mümkün değil.


  • helenart  (19.10.17 01:26:04) 
cinsiyet önemli değil, ne olursa olsun, eve yabancı davet etmeyin derim. hele ki kadınsanız ve profildeki diğer ürünlerden de bu durum anlaşılıyorsa, sakın!

whatsapptan resimleri gönderin, almak isterse, şu caddede, bu sokakta görüşün ve teslim edin.
  • han20  (19.10.17 01:45:42 ~ 01:46:14) 
kesinlikle yalnızsanız eve almayın aman. erkek olmanız da önemli değil, orada deli gibi kullanılmış iç çamaşırı arayan sapıklar var ki daha neler vardır


  • oscar  (19.10.17 02:11:36) 
erkeğim ama ne bileyim kapıyı açıp eve aldıktan sonra bıçağı/silahı çekip soymak istese soyabilir sonuçta yani o sıkıntı. ama sattığım fırında da bi sıkıntı var onun boyutunu görmeden almak da mantıklı değil ben olsam ben de bakmak isterdim fırın da büyük fırın mecbur içeri almak gerek neyse ailecek evde olduğumuz bi saat diyeyim de biraz caydırıcılık olsun bari


  • semaforo de medianoche  (19.10.17 03:58:47) 
1. görmek istemesi normal.

2. Tedirgin olmakta çok haklısınız, yanınızda mutlaka biri olsun. Mümkünse kapıdan ürünü gösterin. "Tek mi kalıyorsun?" vb, laf açmaya kalkarsa; 3 kişi kalıyoruz de, gelen giden çok oluyor de.
  • late viper  (19.10.17 05:16:18) 
tedrgin olmanız normal ama aynı mantıkla adam herhangi bir evin kapısını çalıp silahla soygun da yapabilir. bunun için illa letgo'ya gerek yok.


  • himmet dayi  (19.10.17 09:46:49) 
Sayısız kere satış yaptım letgodan. Genelde telefon gibi küçük elektronik malzemelerdi. Sorun yaşamadım hiç. Hatta bir kere telefonun bir şeyi bozukmuş farkında değildim. Adama yarın şu saatte buluşalım geri alayım dedim. Tamam dedi ertesi gşn aradım boşver çok önemli değil dedi.
Annem evdeki eski tüplü televizyonu da sat madem yer işgal ediyor deyince onu da koydum. Adamın birisi aradı. Görebilir miyiz dedi. Evi de bize çok yakınmış. Şimdi fotograf whatsapp falan dedim whatsapp yok gelip denesek dedi.
Babama sordum tamam dedi. Ben pek istemedim açıkçası ama babama da şöylenyap şunu de diye tembihledim.
Adamlar at hırsızı kılıklı iki tipmiş. Eve girince ayakları leş gibi kokuyordu dedi annem. Tv hakkında hiç soru sormadan salak salak konuşmalara girmiş bunlar. Pek güvenememiş babam almayın siz demiş defetmiş bunları.
Biz bir iki gün hırsız mı diye tedirgin olduk yalan değil. Birşey olmadı şükür (babamdan yediğim lafları saymazsak) ama böyle durumlar da yaşanıyor malesef. Bilginiz olsun.
  • ismira007  (19.10.17 10:01:12) 
almak isteyen kisinin mali gormek istemesi normal. ama evde tek kisiyseniz kesinlikle iceri almayin. ya evde birisi olsun, ya da binanin onune, parka vs bir yere goturun.


  • tabudeviren  (19.10.17 12:13:30 ~ 16:26:27) 
ne satıyorsun? bazı şeyler vardır evde denenmesi gerekebilir de çoğu şey için gerekli değil bu.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (19.10.17 12:18:34) 
Unisex bir ismim var ve beni kadın sanıp attıkları mesajları görmelisiniz. Bu kadar sapığın bir araya toplandığı başka bir platform yok


  • goodman  (19.10.17 12:19:03) 
@himmet dayi bi çok insan kapıyı çalan tanımadığı birini eve almaz, yine alıcak birini bulabilir ama epey dolaşması gerekebilir, letgo da girecek ev bulma kolaylığını sağlamak için güzel fırsat.

@ismira007 merak ettiğim tam da böyle tecrübelerdi teşekkürler paylaştığınız için
  • semaforo de medianoche  (19.10.17 16:24:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.