[]

meyve kuruları hakkında

fikirlerinizi duymak isterim. hangilerini seversiniz. neden? hangilerini sevmezsiniz, neden?

şimdilik bu kadar. görüşürüz


 
Incir ve kayisi kurulari favorim. Dut kurusunu sevmem cunku bu meyve sulu iken guzel.


  • i m sick tired  (18.10.17 23:52:58) 
Elma ve incir kurusu favorim, üzüm de eh diyelim. Belli miktarda şekerli olmaları tatlı ihtiyacım için ideal, bu yüzden seviyorum. Bir de hindistan cevizi kurusu var, onu da sırf şekli için seviyorum.


  • sytemofadownmanyagi  (18.10.17 23:58:05) 
eriği severim. tadı güzel. genelde atıştırmalık tüketiyorum. dışarıda, kampta-mampta. akarı yok, kokarı yok taşıması rahat oluyor. üzümü de severim (küçük boy olanı). onu da atıştırmalık yediğim oluyor ama çoğunlukla kurabiye yapımında kullanıyorum ya da yulafa katıyorum. güzel oluyor.

ek: hmm hurma benim de favorim. meyve kurusu denince aklıma o gelmemiş. onu da kurabiyede kullanıyorum. tek de tüketiyorum. potasyum kaynağı olması nedeniyle kasılmalara iyi geliyor. ayrıca sindirim sistemini yormayan bir besin türü. bu nedenle spor öncesi de tüketiyorum.
  • misterturist  (19.10.17 00:04:51 ~ 28.10.17 00:46:09) 
incir kurusu, kayısı kurusu severim, yapısı hoşuma gidiyor yumuşak sert arası, yulafla tüketiyorum.
üzüm, gojiberry tarzı çekirdekli, kalın kabuklu kuruları sevmem, yerken bir çok farklı yapı ile(çekirdek sert, içi püremsi yumuşak, dış kabuk sert) uğraşmak tadını kaçırıyor.

  • zebragibi  (19.10.17 00:14:46) 
Kayisi ve hurma favorim. Kuru kayisinin mayhos olanina bayiliyorum. Hurma da smoothie icinde, pastalarda ve tek basina mukemmel oluyor.

Kuru inciri sevmiyorum. Cok sekerli geliyor tadi. Yas incir ise gozbebegin. Mor ve az sekerli olani mis gibi.
  • lamira  (19.10.17 00:35:01) 
İncir, kayısı, üzüm ve yaban mersini. Nedeni, tatları güzel.


  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (19.10.17 00:50:35) 
incir kurusu nazilli aydın bölgesinde çok gelişmiş durumda pazarda küçükleri 15 20 tl arası iken kalitelileri 25 30 tl aydında. ancak boluda dinlenme tesisinde 70 80 tlden satılıyor. incir işletmeleri kuru incilere ilaç sıkıyor bu yerli halk tarafından sevilmeyen bir durumdur. ancak şu aralar alınan incir kurusunun buzdolabında saklanması önerilir. kurtlanma riski devam ediyor.


  • mikahakkinen  (19.10.17 09:38:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.