[]

Askerlik Tecili

Selam arkadaslar yuksek lisans yapiyorum ama tecilimi gazi universitesi yapana kadar tecilim bitecek. Ben de kendim askerlik subeye gidip tecil yaptirayim dedim. Ne gibi belgeler goturmeliyim?




 
yüksek lisans yaptığın takdirde yenilenmesi gerekirdi, uzattın mı ? ve yüksek lisanstan dolayı uzatma işlemi yapacaksan da okulun askerlik şubesine bildiri yapması gerek, elden tecillerde sadece diploma ile yapılıyor diye biliyorum.


  • kaosu  (18.10.17 23:49:18) 
Okula dilekce verdim de burokrasiden dolayi 10 15 gun surer dediler. Yuksek lisanslara otomatik tecil yapmiyormus gazi universitesi. Ogrenci belgesi ve c2 belgesi ile askerlik subeden yapiliyomus sanirim.


  • Take it away honey  (19.10.17 00:40:37) 
yuksek lisansa kaydoldugumda kritik bir tarihti, 4 subatta kaydoldum, 6'sinda son tecilim bitiyordu yanlis hatirlamiyorsam. sordugumda onemli olanin belgelerin ne zaman gonderildigi degil kayit oldugun tarih demislerdi bana hem askerlik subesinden hem de okuldan.

herhangi bir sikinti da olmamisti ama yine de bir sormak lazim askerlik subesine.
  • buzzlightyear  (19.10.17 12:29:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.