[]

400 Euro'ya Samsung Galaxy S7 Edge Alınır mı ?

Hollanda seyahatinde iken bir arkadaşım kendine ve kızına almış. Kızı iphone kullanıcısı olduğu için geçmek istememiş. Sıfır telefonu aldığı fiyat olan 400 Eurodan bana verecek. Ben iphone 6s kullanıyorum ancak GPS de sorun yaşıyorum. Yazılımsal ve donanımsal olarak çözen olmadı şu ana kadar. Yurtdışından alınma ve garantisi de bitti. Yine 6s'in kamera camı kırıldı, fotoğrafları rezalet çekiyor. Telefon değiştirmek istiyorum kısaca. iphone bağımlısı değilim android'e geçmek en ufak bir sıkıntı yaratmaz.
Sonuç olarak bu fiyata bu telefon alınır mı ? Teşekkürler.



 
Telefon fena değil. Yalnız bu 'curved' ekran olarak ilk olduğu için bazı sıkıntıları olduğu söyleniyor, mesela telefonu tutarken parmağın yanlışlıkla ekrana değmesi gibi (kendim denemedim, bilmiyorum ciddi ciddi kullanımı etkileyen bir şey mi diye). Pek de para vermek istemiyorum diyorsan ve tek kıyasımız fiyat ise bence fiyat fena değil; hatta iyi.


  • skooma  (18.10.17 17:12:39 ~ 17:13:40) 
Ben kullanıyorum 1 yıldır. Şahane telefon. Curve ekranı hiç sorun yaşatmadı, hatta işe yarıyor. Kamera mükemmel, donma yok. Hızlı şarj gerçekten hızlı. Al.


  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (18.10.17 17:37:58) 
telefonu daha once kullanmamis birinin eline verince curve kismi sorun oluyor ama ben hic sorun yasamadim.

zamanla pembe bir cizgi cikiyor genelde. bende de cikti. (ilk ciktiginda almistim, baya bi kullandim yani).

onun disinda guzel bi telefon, her isimi goruyor. ofiste yaptigim herseyi telefondan yapabiliyorum. hizli da.

fiyat olarak da eger pasaport kaydi falan varsa alinabilir. eger yoksa kayit mayit yaptirmak gerekecek. tr garantili fiyati da 2300 civari zaten.
  • brkylmz  (18.10.17 17:48:11) 
@brkylmz evet 150 TL daha eklemek gerekecek kayıt için. Yeni giriş yapmış pasaportlar var sadece harç yatırmak lazım. Toplamda 1880 TL Civarına gelecek.


  • faithless  (18.10.17 18:00:28 ~ 18:03:16) 
Üstte brkylmzın dediği çizgi bildiğim kadarıyla sadece ilk üretilen serilerde oluyor. Dua et seninki ilk seriden olmasın :) fiyat da çok uygun değil ama alınır bence


  • ismira007  (18.10.17 18:05:41) 
Yurtdışında telefonlar inanılmaz ucuza gidiyor alındıktan sonra kullanmadan satsan bile. 400 euro çok para açıkçası bilemedim. Ben Tradera'da an itibariyle 270 euro civarına 16 gb iphone 6 plus 16 gb alabiliyorum ama almıyorum pahalı gibi yaw falan diyorum. Piyasasını anlatmak için yazayım dedim.

Örnek:
www.tradera.com
  • bos gezenin bos ustasi  (18.10.17 19:24:49) 
O paraya iphone 7 plus 128 gb jetblack falan alırsın avrupa'da ya hiç kullanılmamış ya da kutusu açık sıfırdan farksız şekilde.


  • bos gezenin bos ustasi  (18.10.17 19:25:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.