[]

11.11 / Black Friday indirimleri

şimdi bu indirimler geçen senelerde internet ve mağazalarda günlük mü oluyordu yoksa o haftayı kapsayan bir kampanya şeklinde mi?

aslında isminden anlaşılacağı gibi o güne özel bir şey ama daha öncekileri hiç bilinçli takip etmediğim için bilenlere danışmak istedim.


bir de türkiye'de 1500 lira olan ps4 yurt dışından 1100 e alınır mı?
türkiye'deki de ithalatçı garantili, yani yok desek yeridir.

yoksa distribütör garantili olup da 1800 lira olan ps4 11.11 ya da Black Friday'de kaça düşer tahminen?

4-7 kasım'da almanya'da olunacak.

 
Geçen gün amazon da ps4 slim 1tb 2 kol fifa 18 = 1250₺ ye satıldı uzun bir süre.

İndirimler bir gün de kalmıyor genelde haftaya yayılır geçen sene öyle olmuştu. Donanım haberi takip et daha güzelpaylaşımlar oluyor.
  • gozu acik sevisen yahudi  (18.10.17 16:19:10) 
Onbir onbir n11. Hepsiburada yirmibes filan galiba


  • Cursed Chico  (18.10.17 16:56:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.