[]

Besiktas shangri la iskeleye giden yol

Iskeleye giden yol ne zaman kapandi acaba? Guvenlik nedeniyle istenildigi gibi yol kapatilabiliyor mu?




 
araç yolununu kapanmasını mı soruyorsun yoksa yaya yolunun mu? otobüs duraklarından iskeleye giden boğaza paralel yol araçlara kapalı, girişte vale var, belirli araçlar girebiliyor, otel misafirleri sanırım. bunda çok ekstrem bir durum yok ama iskeleden çarşı'ya çıkan müzeyle otel arasındaki yolun yaya trafiğine kapanması asıl saçma olan. otel için değil başbakanlık çalışma ofisi için kapalı o yol muhtemelen, ara yolda hep polis var, sokağın çıkışında da barikat.


  • Bruce  (18.10.17 10:18:35 ~ 10:19:00) 
sanırım 1 sene oluyor. önce araçlar için kapatmışlardı. sonra da yayalar için. yavaş yavaş. sanki farkettirmeden hallettiler.

zaten böyle bir haber var. ilginçtir haber gezi parkı işgalinin gününde çıkmış. bence biraz olaylardan dolayı otel el koymaya çekinmiştir.

t24.com.tr
  • hononu  (18.10.17 10:21:18) 
En çok küfür ettiğim şeylerden biriydi beşiktaş ta yaşarken. 15 temmuz bahanesiyle tamamen kapttılar sonra yolu bile değiştirdiler. Bunu vesile olanlar kan sıçsın hayatlarında hiç seks yapamasın. Diye küfürederek geçtim her gün iskeleye öyle gittim. Bir 30 m yolunun uzaması var her gün binlerce insanın geçtiği yola nasıl böyle bir şey yapıyorlar anlamak mümkün değil.


  • fasulyek  (18.10.17 10:40:47) 
Herhalde yaklaşık 10 aydır falan yayalara kapalı. Güvenlik nedeniyle olduğunu hiç sanmıyorum. Yolun kapanması, eski kibrit fabrikasının otele peşkeş çekilmesinin bir parçası. Eskiden orada bir üst geçit vardı. Her gün binlerce insanın karşıdan karşıya geçtiği bir yerde gayet de işe yarıyordu. İlk önce, otelin görüntüsünü bozuyor diye onu kaldırdılar. İnsanları o ışıklarda üst üste beklemeye mahkum ettiler. Normalde şehirler, insanlar içindir. Ama söz konusu bizim ülkemiz olduğunda insan faktörü en son sırada bile yer almıyor. Ardından iskeleye çökme girişimi geldi. Ama bu girişim gezi zamanına denk geldiği için büzükleri yemedi ve geri adım atıldı. Sonra sırasıyla yolu önce trafiğe sonra da yayalara kapadılar. insanları eşşek gibi yürütüyorlar, eminönüne giden otobüsleri, barbaros yokuşuna sürdüler. Oradan dönmeye çalışıyor otobüsler ite kaka. Peki bütün bu eziyet ne için? Bu ülkede hiçbir değerinizin olmadığını anlayın diye elbette.


  • thracia  (18.10.17 12:22:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.