[]

İkea'dan bu koltuk ve yemek masasini aliyim mi?

Yemek masasi yeni gelmis, saglam degil gibi gorunuyor.
Ama baktim cok guzel. Altta celik yapi var. Bacaklari
Ona baglaniyor.

m.ikea.com.tr

Bunun yaninda koltuk almam lazim. Bu tribun gibi koltugu
Aliyim mi? Odam dikdortgen aslinda koseye olur ama
Herkes mevlude gelmis gibi yanyana oturursa kotu mu olur?

m.ikea.com.tr

Bunun yesili de var.


m.ikea.com.tr


Ayrica bunu alma derseniz iki tane asagidaki ucluden iki tane alsam
Guzel olur mu, bir siyah bir yesil.



m.ikea.com.tr

Buraya kadar okuyan arkadaslara selam ederim. Uzun sureli oturmalik, 2 adet de sandalye onerir misiniz? Seviyorum sizi.

 
yayılmayı seviyorsan al koltuğu. bayağı geniş, yaşlılar alışık değil bu tarz koltuklara ama herkes rahat eder. bizde yine köşe ama tek kişilik eksiği var. bir de poang var. iyi oluyor bence. çok 4-5 kişi için yeterli oluyor koltuk + poang. tribün gibi de hissettirmiyor. kolçaksız bizimki bir de, daha ferah sanki böyle.


  • lemmiwinks  (17.10.17 16:39:06) 
koltuğu da masayı da önermiyorum.

masa bir kere aşırı pahalı. daha hesaplı ve daha güzel masa alabilirsin.

koltuğu önermeme sebebim çok fazla minder olması. her gün en az 10 kere koltuğu toparlamaktan bıkarsın. mindersiz modellere bak.
  • himmet dayi  (17.10.17 16:50:17) 
o tarz koltukları kim alıyor diyordum ben de. tam da şu dediğin mevlüt muhabbeti yüzünden çok kötüler. ayrıca modelleri de hoş değil bence. ikili olanından da alma yani.

bak buradan farklı fikirler bulabilirsin. fotoğraflar da koymuşlar, evde nasıl durduğunu da görebilirsin böylece.
www.comfort-works.com

masa süper ama. çok sağlam olduğuna eminim. sandalye olarak da oturma yeri geniş bir sandalye seçersen daha rahat edersin. bak burada YPPERLIG masa ve YPPERLIG sandalye kullanmışlar çok da güzel olmuş bence.
www.google.com.tr
  • istanbul kanatlarimin altinda  (17.10.17 16:50:25 ~ 16:50:48) 
ikea'nın ios için bir uygulaması var, mobilyaları 3 boyutlu olarak odana yerleştirip bakabiliyorsun. onu bir incele işine yarar.


  • captainobvious  (17.10.17 16:51:41) 
ider e bak bide..


  • jamswety  (17.10.17 18:35:00) 
Kirarak getiriyorlar. Paketi acmadan teslim aldim diye imzalamayin.


  • Traveller  (17.10.17 20:11:14) 
yesıl koltuklar güzel masada biraz pahalı ama sade ahsap çok tatlı gözüktü


  • ishak77  (17.10.17 20:59:28) 
Koltuğu beğenmedim be cancan ama yeşilin tonu güzelmiş;)


  • lapetite  (18.10.17 01:44:13) 
masayı beğendim ben. ama koltukları alma derim, çok pahalı. o parayı verebiliyorsan daha kalitelisini ve güzelini alabilirsin.


  • river song  (18.10.17 01:53:21) 
Arkadaslar yorumlarinizi cevapsiz gibi birakmis olmayayim. 2 tane uclu yesil koltuk ve bir de masayi aldim. Sali gunu gelip kuracaklar. İsteyene foto atarim :)
Koltuk cok rahat gibi. İkea ya giderseniz bir deneyin derim.

  • ykyt  (27.10.17 20:29:04) 
bende var o koltuğun grisinden. Çok rahat. Hiç de dağılmıyor. İyi yapmışsınız.


  • sopiro  (27.10.17 20:57:38) 
koltuk kesinlikle çok rahat. pişman olmazsın. :)


  • lemmiwinks  (30.10.17 10:44:44) 
Koltuğu kullanmadan bilmeden sallamış herkes minderler dağılır zor toplarsın vs. diye. Üstüne oturulan minderler koltuğa alttan fermuarlı, diğer büyük olanlar da ağır zaten, dağılmıyor yani bir problem yok. Rahatlığında da bir problem yok, bunlar yatak olarak da kullanılabilen kanepeler, minderleri aldığında 1 metreye 2 metre gibi bir alan oluşuyor yatmak için, tek kişilik yataklar da o kadar oluyor zaten. Köşeli olan çok büyük yalnız, üçlü olanlar daha mantıklı, iyi yapmışsın. Bende bir üçlü bir uzanma koltuğu bir de pufundan var bunun. Yerlerini sürekli değiştirip kullanıyoruz.


  • weeping guitar  (30.10.17 10:51:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.