[]

Dün gece eve hırsız girmeye çalıştı.

sesler duyduk. Balkonun ufak penceresini zorladıklarını farkettik. Işığı açınca balkondan(yüksek değil) atlayıp kaçtılar. Sabah baktım pencerenin içinde üç tane dil gibi bir şey var, ikisini kırmışlar üçüncüye geçmeden farkettik.

Tedbir olarak ne önerirsiniz? Aklımıza ferforje yaptırmak geldi ne kadar tutar bilen var mı?
Bi de gece ortalığı ayağa kaldırmayalım diye polisi aramadık şimdi arasak geç mi olur ya da gerek var m? Parmak izi falan topluyorlar mı?
Teşekkürler

 
Alarm taktırın.Olan yerlere girmemeye çalışıyorlar.


  • maria puder  (17.10.17 12:08:03) 
alarm +1

eve girdikten sonra bile o parmak izleri ne kadar işe yarıyor soru işareti...
  • lcha  (17.10.17 12:09:59) 
alarm taktırın. geçen gün şifreyi zamanında giremediğim için zangır zangır alarm çaldı. 10 saniye içinde güvenlik şirketinden arayıp, durumdan haberim olup olmadığını sordular. bu kadar hızlı olabileceklerini beklemiyordum.


  • silah taciri  (17.10.17 12:13:19) 
Parmak izi topluyorlar da bir işe yaramıyor maalesef. İki kere başımıza geldi.

Alarm+1

Alarmın kutusunu görmeleri bile caydırıcı oluyor zaten.
  • peggy  (17.10.17 12:17:29) 
Alarm öncesi bizim eve giren hırsız her yeri eldivenle gezmiş, alacağını almış. En son soluklanmak istemiş herhalde, mutfağa geçip eldivenleri çıkarıp kola içmiş. Eve gelip kolayı açık görünce polise söyledik ve adam sabıkalı olduğu için parmak izinden yakalandı.


  • kayranin kedisi  (17.10.17 12:48:16) 
öncelikle polisten umudu kesin. ferforje kesin çözüm. alarm da olur.


  • tukenmez adam  (17.10.17 13:58:01) 
Kacinci kat? Pencerenin onunde demir var mi?


  • robokot  (17.10.17 18:43:25) 
ferforje yaptırın bi kere. bi de caydırıcılık açısından şöyle bişe edinebilirsiniz belki bilmiyorum

urun.n11.com
  • yuto  (18.10.17 00:04:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.