[]

Gaziantep'e gitmek vs Ukrayna'ya gitmek?

Yemek yemeyi seven aynı zamanda yeni yerler, yeni insanlar keşfedelim, diyen bir gurubuz, Antep'e mi Ukrayna'ya mı gidelim? İkisi de maks. 1-2 gün sürer olursa?




 
ahauhauhaha :D domuz etiyle derdiniz yoksa bence ukrayna'ya gidin. farklı kültür, farklı yemekler. ucuz da sayılır. en ala restoranda tıka basa yiyip üç kuruş paraya kalkarsınız. ha ukrayna'da aç kaldık diyen de oluyor ama o kişileri anlamıyorum ben. domuz eti dışında bile türk damak tadına uyabilecek onlarca yemekleri var. patates, soğan, sebze, et, hamur işi... böyle memlekette niye aç klaır ki insan, çok mu uzak şu saydıklarım bize?

neyse. ben olsam ukrayna'ya giderim. antep de güzel ama ne bileyim her zaman gidilir yani oraya. yurtdışı öyle değil.
  • der meister  (16.10.17 21:12:34) 
aaa antep aaa

sonra gidersin ukrayna'ya.

kebaplar,baklavalar,katmerler... iki hafta once ordaydim, aralikta tekrar gidiyorum :)
  • fakyoras  (16.10.17 21:14:07 ~ 21:14:46) 
ukraynanın neresi
bütçe ne
yeni yerden kasıt neleri görmek sizi mutlu ediyor bar disko mu yoksa tarih mi


ben her türlü antep derim
  • basond  (16.10.17 21:19:48) 
Ben olsam Ukrayna'yı tercih ederdim, der meister ile belirli nedenlerden dolayı, ama orası olmasa Antep'e gideceğime şu güzel mevsimde Antakya'ya giderdim, yer içer, eğlenir, yüzer dönerdim. Antep'e kışın gitseniz hiç bir şey kaybetmezsiniz, hatta daha çok yemek yiyebilirsiniz, kış modundan dolayı.


  • gochebe  (16.10.17 21:22:46) 
ukrayna'yı bilmem ama antep'e gidip 3 günde 3 kilo almış birisi olarak antep diyorum.


  • dedim ben sana  (16.10.17 21:39:55) 
ukraynayı görmedim ama yemekle alakam olmamasına rağmen antep yemek severler için bir disneyland, bir tomorrowland, bir wonka nın çikolata fabrikası.


  • sttc  (16.10.17 22:28:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.