[]

İş Görüşmesi İçin Kıyafet

Merhaba arkadaşlar. Haftaya bir şirkete iş görüşmesine gideceğim fakat şirket kurumsal değil ve büyük bir şirket değil. Çalışanlar takım elbise kullanmıyorlar eminim ancak belki şirketin sahibi giyiyordur onu bilmiyorum. Sonuç olarak takım elbise ağır kaçacak bu yüzden gömlek+kanvas(chino) veya ismi her neyse pantolon giymeyi düşünüyorum. Beyaz gömlek+lacivert kanvas pantolon koyu kahve kemer ve kemer renginde ayakkabı düşündüm. Havalar sıcak olduğu için ceket konusunda kararsız kaldım. Ceketsiz de beyaz gömlek kravatsız bir tuhaf oldu sanki. İlk kez iş görüşmesine gideceğim için aklım karıştı. Tavsiye ve önerileriniz varsa ve yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.




 
ustune varsa bi blazer giy gayet yeterli.


  • fakyoras  (16.10.17 21:05:37) 
Ceketi salla, düz bir gömlek ciddiyetini göstermen için yeterli;


  • gezegen olan pluton  (16.10.17 21:09:04) 
şirket ister kurumsal olsun ister olmasın yine de ilk görüşmeye takım elbise ile gitmelisiniz. giydikleriniz sizin kalitenizin göstergesi, şirketin değil. ne olursa olsun ilk intiba önemlidir. işe alındıktan sonra ortama göre giyinebilirsiniz ama iş görüşmesinde giyilecek şey bellidir.
Not:ik da işe alımcıyım.

  • anksiyetik pia  (16.10.17 21:14:27) 
ceket mutlaka giyin. şirket aman aman kurumsal değilse kravat şart değil ancak ceket olmazsa olmaz. havalar da soğudu zaten.

not: bir ikcı
  • aslpls  (16.10.17 21:17:25 ~ 21:17:47) 
Gavurların bir sözü vardır

You can never be overeducated or overdressed
  • passion rules the game  (16.10.17 21:59:58) 
görüş bildiren herkese çok teşekkür ederim. ceket giymeye karar verdim. çünkü ceketsiz beyaz gömlek pantolon içine de sokunca ve biraz da göbek olunca komik göründüm ya da alışık olmadığımdan öyle geldi. insan sürekli kot-gömlek-tshirt giyince ve böyle bir duruma düşünce sudan çıkmış balığa dönüyormuş bunu da görmüş oldum :)


  • bluedad  (16.10.17 22:16:47) 
hayır arkadaşım takım elbiseyle gitme kesinlikle.
neresi olursa olsun gidilir diye bişey yok. sanayiye takım elbiseyle gidersen noluyoruz aq olur millet.
bahsettiğin kombinler cok iyi.
ceketi de alırsın, sıcaklarsan açarsın.
giydiğin zaman terliyorsan cıkarırsın olur biter, kötü de durmaz. patron senin elinde ne taşıdıgına bakmaz.
  • tebrikler  (16.10.17 22:19:41) 
blazer yeter, onu da giymesen de olur ,sıcaksa elinde taşı.


  • sttc  (16.10.17 22:43:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.