[]

Söğütlüçeşme'den Pendik YHT Gar'a ulaşım var mı?

Merhaba,

Sabah saat 7 de trenim var avrupa yakasından nasıl oendik gara geçerim? Saat 6 dan önce metro hatları açılmadığı için metro ile ulaşım sağlayamayacağım. Söğütlüçeşmeye metrobüs ile geçip ordan direk toplu taşıma varmıdır?


 
tavşantepe metrosuna binip pendik durağında inersiniz, ordan da minibüsle gara gidebilirsiniz.


  • sedat peker in yegeni  (16.10.17 17:40:03) 
@sedatpekerinyegeni saat 6 da başlamıyorum çalışmaya metro? Söğütlüçeşme de inersem sanırım kadıköye binmem lazım, 6 da binersem yetişemem.


  • ugrcn  (16.10.17 17:45:02) 
Oyle olursa metrobusten uzuncayirda inip tavsantepe metrosuna binersiniz.

O olmazsa minibusler hep var. ne kadar surer bilmiyorum ama.
  • kuehles blondes  (16.10.17 18:00:50) 
@kuehlesblondes Metrosuz direk söğütlüçeşmeden ulaşım yok sanırım


  • ugrcn  (16.10.17 18:18:19) 
uzunçayır-pendik arası yarım saat-35 dakika falan. 6:10 gibi uzunçayırda olacak şekilde karşıdan binseniz olabilir gibi geldi. bu arada minibüs de var doğru diyor @kuehles.


  • sedat peker in yegeni  (16.10.17 18:19:39) 
Rıhtım'a in söğütlüçeşme'den, e-10 yahut 130a'nin 6'dan önce olan seferlerinden birini kullanarak pendik köprüsüne gidersin, oradan da ister yürürsün ister varsa minibüs taksi vs. ıett'nin sitesinden kadıköy kalkış saatlerine bakabilirsin.


  • austra  (16.10.17 18:30:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.