[]

eski sevgili sorunu

merhaba ahali.

şimdik durumu şöyle özetlemek istiyorum. 5 yıldır birlikte olduğum sevgilim vardı. anlaşamıyorduk aldatıldım vs. ayrıldık haziran ayında. daha sonra kendisi yurt dışına gitti 2-3 aylığına hiç bir diyaloğumuz olmadı. bu esnada bende hem fiziksel olarak hemde kafa olarak çok beğendiğim bir beyle telefon üzerinden görüşmeye başladım velhasıl kelam dün akşam görüştük. her şey çok güzeldi. feekaat gittiğimiz mekanda benim eksi arkadaşımda vardı yurt dışından gelmiş karşılaştık. ben oturduktan sonra farkettim. kalkıp gitmeyi istedim ama çok saçma bir durum olacağından gerek duymadım. daha sonra benim bu çok hoşlandığım bey wc ye gitti arkasından 20 dk filan gelmedi. çünkü dangoz eski erkek arkadaşım abuk subuk konuşmuş mevzuyu tam anlatmadı ama anladığım kadarıyla ufak bir münakaşa geçmiş aralarında. daha sonra kalktık beni eve bıraktı her şey güzeldi. beni eve bıraktıktan sonra dangoz olan eski arkadaşım bu çocuğu takip etmiş. evlerinin önünde tartışmışlar.

şuan çok utanıyorum. yaptığı şey için. defalarca özür diledim hoşlandığım beyden. ama bu kadar çoluk çocuk muhabbetleri çekmek zorunda değil tabi ki. mesaj attım bu konu üzerinde çok konuşulmaması gerektiğni söyledi. ve tavrı çok değişti ona hak veriyorum. şuan mesaj atmak istiyorum sizce atmalı mıyım? çünkü pek görüşmek istiyormuş gibi bir tavrı yok. bu olaydan benim yanlışım nerededir?

 
Senin yanlışın yok. Ama bu beyefendiye artık mesaj atma. Birsürü sebebi olabilir, düşünmek istemiş olabilir. Senin zaten bu kişiden özür dilemene bile gerek yoktu, sadece durumunu kısaca anlatman yeterli. Ama ilk gereksiz adamı bir ara ve a.s.


  • SiyamkedisiZorro  (16.10.17 17:38:31) 
senin bi yanlışın yok. böyle bi adamın çirkinliğini 5 senede farkedememek gafleti olmuş sanırım.

geçmiş olsun.

gerçekten çocukça ve saçma. yerin dibine girmelik bi olay ama ne yapabilirdin ki. şu yeni beyi kendi haline bırak. olacağı varsa o döner bence de. olmayacaksa da senin zorlamanla olmaz. özrünü dilemişsin başka yapacak bişey yok. mesaj attın, özür diledin, konuştunuz vs. bunun üzerinden tekrar sen mesaj attıysan şimdi yeniden mesaj atma. o atsın.

eski sevgiliden kurtulmaya bak ama.
  • elorelia  (16.10.17 17:42:01) 
5 yıl öyle biriyle sevgili olmak senin hatan.


  • austra  (16.10.17 18:36:00) 
senin yanlışın 5 yıllık sevgilinden ayrıldıktan hemen sonra yeni sevgililer edinmeye çalışmış olman. ki muhtemelen zaten siz sevgiliyken de şimdiki eleman senin aklındaymış. ama eski sevgilin de seni aldatmış. ikiniz de birbirinizden haksızsınız. he ben eski sevgilinin yerinde olsam, (ama aldatMAmış olsam), hele bi de içimde bi şeyler bitmediyse, ben de böyle bi durumda buluştuğun kişiye salça olurdum. 5 yıldan bahsettiğine göre ortada ciddi bi ilişki var.

he salça olmam mantıklı mı değil. ama zaten bu iş mantıksal değil duygusal bir konu.
  • ssiradanbirigibi  (18.10.17 20:05:50 ~ 20:09:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.