[]

İstanbul içi gezme rotası oluşturmaca

Selam

Eylülde mezun oldum. İş bulana kadar kendimi gezmelere vereyim diyorum ama nereleri gezsem bilemedim. Önceden yabancıları gezdirdiğim için klasik turistik mekanlara baya gittim. Belki son defa daha giderim ama pek bilinmeyen yerleri merak ediyorum. Kuzguncukta x köşkü, y ilçesinde z çeşmesi, konağı, parkı gibi mutlaka git diyeceğiniz yerler var mı?


 
Florya sahile gidip çimlere uzanarak son yaklaşmadaki uçakların üstünden geçmesini izle.


  • catch the arrow  (16.10.17 14:17:14) 
Anadolu Feneri, Polonezköy, Aydos gölü.


  • harvey  (16.10.17 14:53:28) 
Sanatla ilgileniyorsanız 1 ay kadar daha bienal devam ettiği için bienal mekanlarını gezebilirsiniz.
15b.iksv.org

Fotoğrafla ilgileniyorsanız, en son önünden geçerken inşaat vardı, sanırım otel fln yapılıyormuş ama yıkılmadıysa henüz ve izin veriyorlarsa yedikule cer atölyesi (yıkıntıları:/ demek lazım tabii) çok güzeldi.pek turistik bir mekan değil,tekinsiz bir yer, tinerciler vs,3-5 kişi gitmek lazım ama ben çok sevmiştim.
scontent.cdninstagram.com
scontent.cdninstagram.com

araçla giderseniz şile ağva arasında imrenli'de mavi koy var.güzel bir tesis var robinson cafe diye.yaz kış açık.baya seviyorum, denize karşı kumlarda bira içmece.
bi de inanılmaz bir papağanları var,anlatılmaz :D
mavikoysitesi.com
  • demoniclewinsky  (16.10.17 16:10:25) 
Tarihçilerin düzenlediği gezi rotaları var. O gezilere gitmeseniz de rotaları kullanabilirsiniz.

www.sacred7travel.com

Biz lise grubuyla gezi düzenliyorduk. Beyoğlu hanları, Galata'da sur kalıntıları, eski apartmanlar, Kariye ve çevresi, Unkapanı ve çevresi, Samatya, Gedikpaşa ve çevresi...
  • SiyamkedisiZorro  (16.10.17 16:43:03) 
Gezi rotasını belirledikten sonra ön araştırma yapmalısınız. O araştırma sırasında birer birer çıkar rota üzerinde hangi köşk, çeşme vs. olduğu.


  • SiyamkedisiZorro  (16.10.17 16:44:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.