[]

VFS Global'den Hollanda için randevu almak?

Kasım başı için randevu almaya çalışıyoruz ama Kasım randevuları kapalı gözüküyor şu an. Bu sistem hakkında bilgisi olan var mı, ne zaman açılmış olur acaba?




 
uçuş gününe 15 gün ve daha az kala süreler için vizeye başvuramazsınız

edit: şu cümleden ne anladınız gerçekten merak ediyorum. atıyorum uçuş 15 kasımda ise 1 kasımdan itibaren başvuramazsın. 1 kasımdan önce de 90 gün olayı var
  • alm est  (16.10.17 12:38:51 ~ 13:55:28) 
@alm est yok öyle bir şey. ben her zaman 1-2 ay kala alıyorum vizelerimi.


  • grrrrrrrrrr  (16.10.17 12:44:38) 
90 güne kadar başvurabilirsiniz, 15 diye bir şey yok. doludur belki arayıp sorun durum acilse bence.


  • c1b2k3  (16.10.17 13:39:55) 
geçen hafta internet üzerinden randevu almaya çalışırken benzer bir sorun yaşadım, telefonla arayıp randevu aldım.
belki sistemde sorun vardır bir deneyin isterseniz..
*dolduğunu zannetmiyorum ben aradıktan 1 hafta sonrasına alabildim randevuyu, kasım başı müsaittir hala.
  • asisamus  (16.10.17 13:48:23 ~ 13:49:12) 
bir ihtimal ekleyeyim; o gunler tr'de ya da hollanda'da tatile denk geliyorsa kapali oluyor.


  • cinsiikinoktaustustesapik  (16.10.17 13:51:34) 
Dediği doğrudur değildir bilemem ama @alm est'in dediğini kimse anlamamış sanırım. Kasım'a 15 gün kaldığı için randevu alınmıyor demiş. Yani hangi ara başvurup alacaksınız ki vizenizi gibisinden de denilebilir.


  • panda yuva yapmis sogut dalina  (16.10.17 13:57:15 ~ 13:58:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.