[]

Aktif gürültü engellemeli (active noise cancelling) kulaklık

Kullanan var mı aramızda? Benim çevremde hiç yok. Her gün araba ile iki saat yol gidiyorum. Yol gürültüsü malum bol miktarda düşük frekans içeriyor. Onu da kesecek tek teknoloji bildiğm kadarıyla aktif gürültü engelleme. Ancak hiç kullanmadığımdan verim alır mıyım bilemiyorum.

Ne diyorsunuz?


 
bose quietcomfort 35 var
uçakta çok işe yarıyor ancak sinüsoidal sesleri kestiği için ofiste konuşma vs kesilmiyor.
araba gürültüsü için işe yarar ancak aracı siz kullanıyorsanız araç kullanırken kulaklık takmak ne kadar güvenlidir bilmiyorum
  • cedex  (16.10.17 09:33:53) 
quitecomfort 25 var, boru sesler hariç hiç bir şey kalmıyor, müzik açılınca hele hiç bir ses duymuyorum, o kadar para eder mi bilmem ama, yurtdışından felan daha ucuza alırsan değer.


  • ravenudon  (16.10.17 11:02:02) 
merhaba,

yaklaşık 3 yıldır Sony noise cancelling kullanıyorum, 3 serilik kulaklıkta ortalama olan, fiyatı da 150tl civarı gibi hatırlıyorum. pil dolu olduğu sürece gayet iyi iş görüyor, önerebilirim. pil yokken standart kulaklık gibi. müzik açık değilken ciddi bir izolasyon bence sağlamıyor, uçakta vb sessiz kullanabilecek bir şey arıyorsanız uygun olmayabilir sadece.

bu arada sessizlik kısmı için şu 1000tl'lik Bose kulaklıkları da denemiştim. ofis ortamında beklentimi karşılamadığı için aynı gün iade ettim, cedex de bahsetmiş zaten.

Sennheiser da kullandım ancak kulakiçi kulaklığı beklentimi karşılamadı, headset olanlar daha çok öneriliyor bu konuda.

bence bir mağazaya uğrayıp deneyerek karar verin.

kolaylıklar
  • hana bi  (16.10.17 19:49:32 ~ 19:52:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.