[]

bizim kiraci kirayi odemiyor ya

Napmak lazim. Ozetle anlatayim. Biz hep oduyo diye hic takip etmedik. 1 sene falan once bi baktik adam 5 ay odememis. Sonra devam ediyor ama aylik normal odemeye. Ama 4 5 ay eksik yani bosluk var. Ariyoruz hep odemelerim var sun an islerim iyi degil falan diyo. Gecenlerde demis ki meslege geri donucem yakinda o zaman borcumu kapaticam. Adamin kirayi odemedigi tarih 15 temmuza denk geliyor yaklasik. Meslege geri donucem diyo. Bankadan kredi cek bize ode banlaya borclan dedigimde cekemiyorum bankalarla sorunlarim var diyo. Adam bu feto operasyonlarinda mi isten maldan oldu bilmiyorum. Ama aklina geliyor insanin. Gecen hafta aradim. Dedim bu boyle olmaz. Cok magdur oluyoruz. Avukata ileticem artik. Dedi tehditle bir sey cozemezsin falan. Odicem diyo. E ne zaman. Belli degil. 9 10 bin tl ediyo. Bizim icin de onemli bi gelir kalemi bu. Insan zor durumda olabilir ben dusene bi tekme daha atmak istemiyorum. Ama bir sey de cozulmuyor. Ne yapmak lazim. Su an oturdugu zamana ait kontrat yok. Yani 1 sene vardi sonra devam etti biz de ettik. Parayi almak mumkun mu. Hukuk kiraciyi cok koruyormus. Alamiyormusuz parayi. E nolcak. Cikartmak mumkun mu. E oyle de hic odemez. Kirayi odemedigi zaman arayip haber verseydi ben boyle dusunmezdim daha iyi niyetle bakardim ama hic bi sey soylememesi bende ipi kopardi. Annem heo bu zamana kadar odedi zaman verelim yine oder falan diyo ama 1 seneyi rahat rahat gectik yani. Napmak lazim bilmiyorum.




 
Sakın inanma söylediklerine biz inandık ve 1.5 sene kira alamadık. 2.500 liradan 1.5 sene bak : )

avukatla konuş, avukat gayet 1-2 ay içinde çıkartabiliyor. Ama parayı unut aga, parayı alamazsınız =/
  • eazy  (15.10.17 21:44:20) 
Avukat vs değilim.

Kiracınız olduğu size aylık kira ödemesinden belli, ödemediği tutarlar da arada bırakılan boşluklardan belli. Dolayısıyla hukuki olarak bir alacağınız var. Avukata danışırsanız gereken adımları size attırır.

Adamda olmayan bir parayı adamdan alamazsınız. Ama işin ciddiye bindiğini adama hissettirebilirseniz belki rahat rahat takılmaz da biraz gayretler. Bunun için ihtarname vs göndermenin bir etkisi olabilir.
  • idexo  (15.10.17 21:49:42) 
  • patty duke  (15.10.17 21:52:02) 
Şu an düzenli ödediği için icra falan insafsızlık olur bence. Biraz daha bekleyemez misin? Acil ihtiyacınız yok gibi.


  • auroraaurora  (15.10.17 21:53:42) 
Kefilsiz verdiyseniz almanız zor. Üstte yazılmış zaten üstüne bir şeyi yoksa zor.


  • bos gezenin bos ustasi  (15.10.17 21:57:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.