[]

kindle sorusu

yurtdışında türkçe kitap bulma zorluğu çekiyorum, o yüzdden sorunu kindle ile çözmeyi planlıyorum. türkçe karakter sorunu ile ilgili bazı yorumlar gördüm.

Daha önce türkçe karakter sorunu yaşayan var mı ? (pdf dosyalarında)


 
@konusma ben konusuyorum daha bitirmedim hocam Pdf'i direkt kindle'a atamıyorsunuz zaten derken?

buradaki kindle da
•Supported formats: kindle format 8 (azw3), kindle (azw), txt, pdf, unprotected mobi, prc natively; html, doc, docx, jpeg, gif, png, bmp through conversion.
diyor
www.argos.co.uk
  • speedy  (15.10.17 21:23:17 ~ 21:24:54) 
kindle pdf destekliyor diye biliyorum ben.


  • facebook  (15.10.17 21:24:16) 
Atabiliyorsunuz pdf'i ama okunmuyor. Eger kitap okuyacaksaniz zaten epub'ini bulmak mumkun oluyor. Pdf'i de Calibre ile donusturup atabilirsiniz ama ben cok verim alamadim.


  • evrim halkasi  (15.10.17 21:31:41) 
PDF'i kindle'a direkt atabiliyorsun. hatta çok kolay bir şekilde kendi amazon email adresine email atıyorsun ve o da kindle'ına yüklüyor. hatta istersen onu kindle formatına çevirebiliyorsun email aracılığı ile. başlığa convert mi ne yazıyordun hatırlamıyorum. amazon'un websitesinde var tüm ayrıntılar.


  • sen git ben geliyorum  (15.10.17 21:31:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.