[]

wifi hakkında kısa bi soru

merhaba,

kaldığım apartta wifi var ve bana verilen bi şifre ile giriyorum fakat bi arkadaşım geldiğinde falan benim şifremle wifi'ye giremiyor. birimizin log out olup diğerimizin girmesi gerekiyor. daha önceleri böyle bi sorun yoktu ikimiz de girebiliyorduk fakat bugün ne olduysa aynı anda giremiyoruz.

var mıdır bunun bi çözümü?

saygılar, sevgiler.

 
mac adresinizi kaydedip filtrelemişler.

mac spoofing yapabilirsiniz.

ama uğraşmayın, açın telefonu wifiyi paylastırın.
  • binder dandet  (14.10.17 23:43:27 ~ 23:44:59) 
Şu anda oturduğum apartmanda da aynı sistem var ve aynı şekilde telefon veya tabletten her zaman bağlanamıyorsun. Muhtemelen sizdeki apartmanda da çoklayıcılar ile bağlantının dağıtıldığı bir sistem var ve maalesef hem bağlantının hem de donanımın dandikliğinden dolayı yoğun saatlerde, kaba tabirle hat şişiyor ve bir yerden sonra yeni bağlantılara izin vermiyor. Bilgisayardan bağlanırken hiç sorun yaşamazken telefon veya tablette bağlanamama sorununu çok sık yaşadım. Nedenini tam olarak bilemiyorum. Sizin bağlantıyı kaç kişi kullanıyor bilmiyorum ama benim bağlandığım hatta akşam saatlerinde 20 civarı cihaz bağlı oluyor ki o bağlantıdan pek de hayır beklemiyoruz.

@binder dandet'in dediği gibi mac adresini engellemiş olma ihtimalleri var ama çok çok düşük bir ihtimal. O işten anlayan bir adam olduğunu zannetmiyorum ki anlasa da uğraşmaz. Ben şu anda istesem herkesin internetini kesebilirim ama kesmiyorum :) Diğer kullanıcıların bir suçu yok neticede. Apartman sahibi binada oturuyor olsa onun internetini direkt keserim orası ayrı.
  • ozgur okur  (15.10.17 03:00:42 ~ 03:01:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.