[]

IOS App Template

Merhaba IOS kurtlari,

Web sitemin birebir icerigine sahip, hatta mumkun olsa verileri direkt siteden alacak, site guncellendikce guncellenecek (olmuyosa elle yapariz), baska da bir fonksiyonu olmayan basit bir IOS App yapmak istiyorum. Bir suru bedava web CMS var etrafta ama IOS App icin benzer bir altyapi ve bedava arayuz bulamadim. IOS App kodlamayi bilmiyorum, malum isim de bu degil. Ama gerekirse kasar yaparim ama hakkaten fazla da vakit ayirmak istemiyorum.

Sizin bildiginiz, bu isi basitce halledebilecegim bir bedava wysiwyg mantiginda yazilim ya da servis veya free kod ve tasarim template imkani var mi bu iste?

 
Ek bilgi: Sitem wordpress, MySQL db.

Icerik de iste klasik hakkimizda, urunler(ust kategoriler, alt kategoriler ve urun sayfalari) ve iletisim sayfalarindan ibaret.
  • kartonpiyer  (14.10.17 23:05:28) 
en basit cozum wptouch ve web view gibi gorunuyor


  • elvan abeyiylegezse  (15.10.17 02:03:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.