[]

bodycilere takviye gıdalarla ilgili bir sorum olacak?

arkadaşlar merhaba,

gainer kullanıyorum ben, çikolatalı aromalı olanından aldım ve zorla içiyorum. hiç beğenmedim.

tozu shakerda karıştırdıktan sonra içebildiğim kadar içiyorum ve artık doyma noktasına geldiğimde kalan karışımı bir kenara koyup ertesi günü kaldığım yerden devam ederek içiyorum.

tozu su ile karıştırdıktan sonra hemen içip tüketilmeli midir yoksa üzerinden bir gün geçse dahi içilebilir mi? paketin içinde günlerce toz halinde duran madde su ile bütünleşip uzun süre tüketilmezse değerinden bir şey kaybeder mi?

 
değerinden bir şey kaybetmez de bakteri üreyebilir belki bilemedim sonuçta protein yapısal olarak bozulmaya çok müsait bir şey, onun bozulmasını engelleyen şey içindeki sudan arındırılmış olması. su ile içilmiyor zaten ya sütle içsen?

edit: niye direkt protein tozu olarak algılamışım ki, gainer'dan bahsediyormuşsun. ama yine de geçerli olabilir söylediğim şey.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (14.10.17 22:29:57 ~ 22:30:50) 
hocam bu tip ürünler anında kullanım içindir. yani tozu soyla karıştırıp, yarısını şimdiyi içeyim kalanını da yarın içerim şeklinde ben hiç görmedim duymadım. 30 yıldır ağırlık çalışırım.

ha diyeceksin ki, yapsam ne olur? yani direk şu olur ya da bu olur diyemeyiz belki ama, hani derlerr ya "vitamini kaçmadan iç" diye. o hesap yani. bir de garnier sırf şeker olduğu için, bekletilmesi pek uygun olmaz gibi geliyor.

tavsiyem, içebilecğein kadar karışım hazırla ve bitir.
  • mahone  (14.10.17 22:32:32) 
bende protein tozu kullandığımda su ile denediğimde içememiştim ama süt ile milkshake tadında oluyor bayıla bayıla içmiştim.
laktozsuz veya yarım yağlı sütle iç gitsin bence.

fazla bekletmeye gelmez bence gün içinde tüket
  • kararsızataletfilozofu  (15.10.17 01:07:54) 
hemen içmen lazım çünkü içeriği çok büyük oranda şeker. şekerli su demek havadan gelen bakterinin, mantarın üreyebileceği en güzel ortam.

toz halindeyken mutlaka içinde bazı kouruyucular vardır ve onlar yüzünden bozulmuyordur ama suyla karışınca veya nem alırsa işler değişir.
  • orpheus  (15.10.17 01:36:07) 
@proletarier aller lander vereinigt euch içtiğim supplement protein açısından da zengin, karbonhidrat ve protein tozu karışımı diyebiliriz.

@a Femme D'argent zorla içme sebebim lezzetini mide bulandırıcı bulmuş olmam. optimum serious mass çikolatalı aldım. ne zaman içsem sadece 1 ölçek kullanıyorum (paketin içindeki ölçek). seninki hangisi? bir dahakine ondan almayı düşünebilirim?

cevap veren herkese teşekkürler.
  • yassayf  (15.10.17 12:09:34) 
Tamamiyle bilinçsizim ama bildiğim kadarıyla cici bebe gainer a göre daha başarılı.


  • guitarissimo  (15.10.17 19:04:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.