[]

hunharca sevişiyorlar (mı ?)

nerdeyse kiminle konuşsam laf arasında biriyle birlikte olduğunu, şöyle böyle olduğunu anlatıyor. ya da böyle şeyler duyuyorum. nerden geliyor bu bereket ve enerji ? yoksa el ele tutuşmak ya da yanaktan öpmeyi de mi sevişme kapsamına aldılar ? ya da hava atmak için iyi bir sallamasyon taktiği mi bu ?

hayır tipsiz ve silik bir karaktere de sahip değilim, ama bir sorun mu var diye düşünmüyorum desem yalan olur. artık ‘yeter lan! banane kaç kez boşaldığından, bilmem ne yaptığından’ diyesim geliyor. hatta bir sosyal medya lafı var ya, “çok agresif hareketler sergiliyor, acilen s...mesi gerek” diye, ulan karikatürlük adam olduk diye oturup gülüyorum :D

ne düşünüyorsunuz bununla ilgili ? çevrenizde de böyle tipler var mı ? varsa nasıl tepki veriyorsunuz ? yoksa siz de, ben düzenli sevişiyorumculardan mısınız ?

 
bazıları sallıyo, bazıları gercekten sevisiyor, bazıları da sesiz kalıyor. homojen bir karışım yok. ben? ben bir centilmen asla söylemezcilerdenim.

life.o life.

youtu.be
  • binder dandet  (14.10.17 16:28:50 ~ 16:33:13) 
erkeğin içtim ve siktim dediğine inanılmaz diye bir laf var. çok doğru.

özel hayatlarını ifşa etmekten zevk alan ilgi orospuları onlar boşverin. yüzde 70'de yalandır çevremde var biraz böyle tiplerden. 3 kişilik bir arkadaş grubumuz var, 10 yıllık arkadaşız, biz bile böyle şeyleri konuşmayız aramızda. konuşsak bile şuna şöyle yaptım buna böyle yaptım değil de oldu bitti der geçeriz yani. kendini tatmin etmeye çalışan insanlar işte he deyin geçin.
  • golgi aygıtı  (14.10.17 16:37:09) 
Böyle mevzuların konuşulduğu çevrelerde uzak durmayı tercih ediyorum. Madem rahatsızsınız siz de öyle yapın.


  • fever  (14.10.17 16:57:55) 
Memlekette hayat kadını ile hayat kadını pazarlamacisi mi yok. Oluyordur bence.


  • secrexv3  (14.10.17 17:12:21) 
Gayet sevişebilir. Ama anlatmak çok saçma


  • gazozailacatmauzmani  (14.10.17 17:45:41) 
Bu tür özel konuları konuşanlar benim gözümde gereksiz, pespaye yaratiklardir. bunların konusuldugu bir ortamdan anında uzaklaşırim.


  • istististist  (14.10.17 17:51:50) 
"Yalancıyı s.kmiyorlar ya"


  • yirmisantim  (14.10.17 19:11:46) 
Yarın yokmuşcasına sevişiyorlar...


  • wishboneash  (14.10.17 19:21:41) 
Anlata anlata bitiremeyenlere inanmıyorum.


  • jazzabel  (15.10.17 00:54:31) 
Kimlerin kimlerle ve nasil sevistigini duysaniz sanirim tum gerceklik alginiz degisir. Bildikleriniz muhtemelen normal ve anlatilabilir olanlar. Olayin bir de sır boyutu var ki dudak ucuklatir. Cinsellik tum insan iiskilerini belirliyor ve herkes hunharca sevisiyor.


  • velvetmorning  (15.10.17 10:09:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.