[]

yurt disiyla ingilizce yazismalar

adres turkce mi yazilir ingilizce mi? 21st street mi 21. cadde mi yazicaz adrese? mesela? ben turkce olmali diye dusunuyorum, sonucta adam mektupla donmek istese ve adrese 21st street yazsa bizim postacilar anlayamayabilir gibi bi mantik yuruttum, emin olamadim. dogrusu ne?




 
tabi ki gideceği ülkenin dili ile olması. buraya göndereceği zarfta türkçe karakter kullanmayabilir, o da büyük mesele değil.


  • lazpalle  (14.10.17 10:53:58 ~ 10:55:08) 
Baska bir sorun da Turklerin adreslerini bilmiyor olusu.

Nevsehir Merkez Aynacilar Carsisi Garanti Bankasi karsisi Hatay Doner ustu 2.kat

Bu normal bir adres degil!

Caddenin adi.Bina numarasi/Daire numarasi

Mahalle Adi Ilce Adi

Posta Kodu Il Ulke
dogru olan. Zaten boyle yaparsan hangi dil oldugunun anlami kalmaz.

Ihlamurdere Caddesi.13/2

Turkali Besiktas

34537 Istanbul Turkey
  • Traveller  (14.10.17 11:10:34) 
ulke haric kismi turkce yazilir.
turkce karakter kullanilmaz.

  • jedilance  (14.10.17 11:31:00) 
turkce


  • varg  (14.10.17 11:52:30) 
dimi turkce olmali yoksa postaci ne bilecek street ne. tesekkurler.


  • in vino veritas  (14.10.17 13:13:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.