[]

Aynaya baktiginizda sinirlendiginiz oluyor mu?

Saatlerce hazirlanip sonra tekrar ayna karsisina gectiginizde bi boka benzemediginizi gorup cinnet gecirme sinirina yaklasiyor musunuz? Ben her gün yaşıyorum da.




 
oluyor. öğlen tıraş oldum ama dipler gözüküyor. yüzümde sivilceler arttı. karşımada vücudum olsa tokatlarım. aynaya yakından bakmayınca az daha mutlu oluyor yakından bakınca kusurlar belli oluyor .S


  • latsc  (13.10.17 18:38:20) 
Tüm uğraşlarıma rağmen yine bi boka benzememişsem olduğum halimi kabul edip çıkiyorum sahnelere.


  • for day to break  (13.10.17 18:42:40) 
saatlerce hazırlanmıyorum bu yüzden. ne kadar uğraşırsan uğraş bir boka benzemeyeceksen o kadar uğraşmana gerek yok bence. mal bu, bu kadar oluyor; yapacak bişey yok, kendini hırpalama diyorum mesela kendime, naçizane öneririm.


  • Bruce  (13.10.17 18:44:02 ~ 18:44:22) 
1. ve tek kural: aynaya yakından bakmayacaksın, önünden geçerken saçı şöyle elinle düzeltip geçeceksin oldu bitti. sıfır sinir.


  • lazpalle  (13.10.17 18:52:55) 
@bruce aynisini ben de diyordum ama makyajsiz hali ile makyaj yaptigi hali arasinda ucurum olan insanlar gorunce fikrim degisti. Bende ise makyaj yasimi +15 yapmak ve cirkinlestirmek disinda bir ise yaramiyor. Gerçi makyajsiz halimde bile insanlar oldugumdan 10 yas falan yasli oldugumu dusunduklerini soyluyorlar.


  • ceann deas  (13.10.17 18:54:49) 
ergenken yasiyordum. "ya bu tip degismeyecek galiba hep boyle kalicam" diye uzuluyordum. sonra alisiyor insan, kabulleniyor. artik sadece "kiyafet daha dombili mi gosterdi, sacim daha az yoluk nasil gozukebilir" gibi ayrintilara yogunlasiyorum.


  • pide  (13.10.17 19:09:36) 
İnsanın doğal hali en güzel halidir. Sizi o şekilde beğenip sevecek insanlar bulursanız bunu anlarsınız ancak. Tüm dünya adnan oktarın zevkine göre şekillendi resmen. Çok üzücü


  • hasmetizm 2046  (13.10.17 19:12:53) 
ya bence sen doğru malzemeyi seçemiyorsundur. ya da usulünü bilemiyondur. ben mesela makyajla kahveye yakın gözlerimi bildiğin yeşil yapabiliyorum. cilt çok önemli birde. önce cildini makyaja iyi hazırlamalısın. benim en büyük hobim boş zamanımda makyaj denemelri yapmak. böyle yap kendini daha iyi tanırsın. sen sen ol kendini kuaföre teslim etme. mesela göz kalemini içe sürmek gözlerimi dana gibi gösterir. kuaförün ilk işi gözümü göz kalemi sürmek olur.


  • for day to break  (13.10.17 22:35:09) 
yanlis renkleri seciyor olabilirsiniz; sac ve makyajda bu cok farkeder.

saclar da farkettirir cok.
  • e haliyle  (13.10.17 23:09:26) 
Aynaya yakından bakma kafan rahat etsin +1


  • i m cool with that  (13.10.17 23:11:21) 
bazen.

bazen lan amma yakışıklıyım diyorum. bazen tipe bak diyorum. ama birinci dediğim yüzde 90larda.
  • secrexv3  (13.10.17 23:14:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.