[]

Spor salonunda duşa girerken ne götürüyorsunuz?

İç çamaşırı çıkaırıp mı yoksa çıkarmadan gidip orda çıkarıp geri gelince mi giyiyorsunuz?

Lif jel sabun?

VE bunları spor çantanızda nereye koyuyorsunuz, torbaya mı?

 
Gittiğim salonda genel ihtiyaçvar var. O nedenle sadece kendimi götürüyorum.

Çıplak dolaşmıyorum, hatta uyarı bile var "nü dolaşmayın" diye..
  • lcha  (13.10.17 15:59:28) 
Lif götürmüyorum.
Havlu, saç havlusu, terlik ve şampuan götürüyorum sadece. Bunlar kullandıktan sonra ıslandığı için torbada alıyorum yanıma.
Dekatlonun şu ince havlularından kullandığımdan çok yer kaplamıyor, tavsiye ederim.
  • kismisolungac  (13.10.17 16:02:19) 
Yedek çamaşır götürüyorum. Dikret gittiğimde terleyen çamaşırlarımı çıkarıp torbaya, torbayı da çantaya atıyorum. Duştan çıkınca da yenileri giyip eve gidiyorum. Temizlik ürünü olarak şampuan sadece. Çünkü maksat terin vücuttan gitmesi. Detaylı banyoyu evde yaparım.


  • himmet dayi  (13.10.17 16:03:39) 
kismisolungac duş kabininde mi çıkarıyorsun?

havlu saç havlusu bir de spor havlsu, 3 havlu mu?

himmet dayı nerde çıkarıyosrun soyunma odasında mı?
  • Cursed Chico  (13.10.17 16:12:49) 
Aynen 3 havlu, duş alma kısmında çıkartıyorum.
Himmet dayının da dediği gibi amaç ter gitsin, keselenmeye gerek yok yani :)

  • kismisolungac  (13.10.17 16:18:05 ~ 16:29:38) 
şampuan, havlu, boxer.

spordan sonra üstümü çıkarıyorum, boxerla duşa giriyorum. boxerı orda çıkarıyorum. yanıma temiz boxerı da almış oluyorum. duş bitince, duşakabin içinde kurulanıyorum mümkün olduğunca, temiz boxerı da orda giyiyorum. sonra dışarı çıkıp kalan işleri orda hallediyorum.
  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (13.10.17 16:19:38) 
Ben sadece üst tabakayı çıkarıyorum. Yani tişört ve altımda ne varsa onu. Duşa öyle gidiyorum. Su geçirmeyen torba içinde de duştan sonra giyeceğim iç çamaşırı oluyor. Duştan sonra giyinip havluya sarınıp öyle çıkıyorum. Üstümü dolabın orada giyiniyorum. Ama ilk gittiğimde normal kıyafetten spor kıyafete geçişi tamamen soyunmam gerektiği için kabinde yapıyorum. Sanırım daha karışık anlatamazdım. :/
Yanımda giysiden başka bir şey götürmüyorum. Havlu, şampuan vs duş kabinlerinde var. Çıplak gezmiyorum, gezeni de hiç anlamıyorum. Millet kremini sürüyor, arkadaşıyla sohbet ediyor, telefonda konuşuyor falan. Çok saçma geliyor bana.

  • sopiro  (13.10.17 17:45:30 ~ 15.10.17 13:31:25) 
Salon yan sokakta olduğu için evimde alıyorum. Uzak salona giderken de evimde alıyordum gerçi. Hiç işim olmaz salonda mantar falan kaparım kesin pis heriflerden.


  • hasmetizm 2046  (13.10.17 19:07:58) 
Üç havlu ve peştemal ile gidiyorum. Spor havlusu, saç havlusu ve banyo havlusu. Peştemal ile duşa gidiyorum, havlu ile sarınıp dönüyorum. Seyahat boyu şampuan ve sabun/duş jeli götürüyorum duş kısmına. Gerçi duş jeli yapılık geldiği için sabunu daha çok götürüyorum poşet içinde. Lif pek götürmüyorum. Terlik, saç havlusu da gerekiyor. Yedek çamaşır ve çorap götrüyorum. Kirliler ve ıslaklarınayrı poşetlere koyuyorum, eve gider gitmez onları açıyorum. Bunun dışında matara ile su ve müzik dinleyecek bir şeyler de götüryoeum.


  • aychovsky  (14.10.17 00:13:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.