[]

Sıkça ve Rahatsız Edici Şekilde Mastürbasyon Yapma Zorunluluğu

Merhaba, 19 yaşında erkeğim.

Sıkıntım ise çok sık (benim standartlarıma göre) mastürbasyon yapma "atılımı".
Başlık ne yazık ki sorunumu doğru dürüst anlatamıyor, ama burada netleşir gibi.

Son 2 haftadır, iç kısımda lanet bir his var hep, sanki orgazmın hafif versiyonu gibi ama erekte olmadan.

Ben normal koşullarımda 3 günde bir mastürbasyon yapan biriyim, ve yine normal koşullarımda işi bitirdikten sonra daha istek kalmıyordu ne de güç.

Şimdiyse son 2 haftadır bahsettiğim lanet his başladı ve durmaksızın yapma isteği geliyor. Örnek olursa günde 2 kez ne yazık ki olmaya başladı ve kesinlikle üçüncüyü de yapabilecek hisse sahip oluyorum ama organın dış kısmı artık yeter diyor, acıyor. (iç kısmıysa devam devam diyor)

Her gün böyle oldukça da hayat standartım düşmeye başladı, gittiğim yerlerde ve okulda adam akıllı konsantre olamıyorum, spor dengem bozuldu, kafa rezalet durumda.

İşin en acı kısmıysa evimizin çoğunlukla dolu olması, şu işi yapıp kurtulsam demekten stres topuna dönüyorum, o lanet his de devam ediyor aralıksız ve ne kadar yapsam da bitmek bilmiyor. (bittiği oldu ama yarın sabahına yine geri geldi.)

Fiziksel olaraksa erekte olmamış biraz daha iri ve iş bittikten sonra bile erekte olmaya devam ediyor.

Ek bilgi olaraksa bu sıkıntı başlamadan bir hafta kadar öncesinde organın üstünde kaşıntıya sebep olan küçükçe kıl dönmelerine benzeyen sivilcemsi şeyler oluştu ve geri gitti. (Hiç cinsel ilişkim olmadı.)

Vücudumu ne kadar yorarsam yorayım aktivitelerle (yürüyüş, sosyalleşme gibi), bu his yine de oluşuyor ansızın aktivitelerin yorgunluğundan çıktığım zaman.

Acaba herhangi bir üroloğa gözükmem gerekir mi bu konuda, yoksa kendiliğinden gidici midir acaba? Ailemle de bu konuyu konuşmak üzere utanıyorum açıkçası.

 
youtubedan nofab challange videolarına bakıp motive ol. ürolog bişey yapamaz bence. başka bi uğraş bulman şart. seks çağırışımı yapan herşeyden kaç.


  • buenosdias  (12.10.17 22:24:52) 
  • secrexv2  (12.10.17 22:33:45) 
iki hafta öncesi ile şimdi arasındaki hayatındaki değişikliklerin bir listesini yap, buna duygusal, maddi manevi değişiklikler dahil, gözüne çarpan bir değişiklik var mı? yine hayatında daha önce yapmadığın başka davranışlar sergiliyormusun onu da bi kurcala soruya çözüm değil ama en azından çözüm bulmanda faydalı olur.


birde 19 yaşında günde 5 postada atsan kimse yargılamaz sanırsam.
  • selam  (12.10.17 22:36:43) 
Porno izlemiyorum, dediğim gibi sadece o histen kurtulmak için herhangi bir kaynağa bakmadan yapıyorum.

Bu sıkıntı zihinsel olduğu kadar fiziksel ektkilere de sahip, o his sönmek bilmezken nofap izlememde bir etki olacağını sanmıyorum. Kısır döngü var, dizi izlemekten tutun, yürüyüş yaparken bile bu hareketlilik hissini alıyorum.

Bu lanet orgazımsı his gitse 1 ay çekmem gerekirse.

İki hafta öncesine kıyaslama yapınca hayatımda radikal değişimler olmadı, farklı ilerlemedi pek.
  • bluetoothguy  (12.10.17 22:48:08) 
aç kal. oruç gibi.


  • ya ben lan neyse  (13.10.17 01:35:52) 
erekte olmaya devam ettiğini söylediğin için diyorum, üroloğa git.


  • dafaisss  (13.10.17 02:24:46) 
yanlis anlama ama yaşın gelmis be abisi iste, normaldir yani. bu sebepten senin yasinda gencler daha cocuk denilebilecek yasta evleniyor dogru duzgun tanimadiklari esleri ile coluk cocuga karisiyor.

19 yasinda birinin 3 gunde 1 kere masturbasyon yapma ihtiyaci hissetmesi o yasa gore normalin oldukca altinda, gunde birden fazla ihtiyac hissetmesi ise gayet normal. yapmasi degil ihtiyac hissetmesi diyorum, bu ihtiyac yapamadigin zaman hayatini cok negatif etkiliyorsa bir sorundur tabii ki ama istegin ve kafanin dagilmasi tuhaf degil oldukca normal. Yas ilerledikce gidicidir tabii ki ama onunde ozellikle aktif bir cinsel hayatin olmazsa bunun sikintisiyla gecirecegin saglikli yillarin olacaktir.
  • robokot  (13.10.17 02:53:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.