[]

içten takılan diş teli ?

yaptıran var mı? herhangi bir dezavantajı var mı normal takılan diş teline göre




 
Üzerinde kolay işlem yapılamıyor. Dıştan daha fonksiyonel.

İçten kasıt damaklı ise o ayrı tabii.
  • kendi kendine yasayan yavrucak  (12.10.17 18:31:26) 
Konuşma ilk başlarda zor oluyor, sonra alışıyormuşsun, öyle dediler. Bir dezavantajı da parası tabii, 15 bin tl'lerde ücreti.


  • peggy  (12.10.17 18:39:33) 
şeffaf plakları düşünebilirsiniz, bu ara hospitadent'te kampanya vardı bu ay için, 4.900 gibi bir fiyat belirlemişler. Ben gidicem bu hafta bir muayeneye


  • nevrochaotica  (12.10.17 18:48:39) 
Temizliği daha zor oluyor


  • ruh i tibbiye  (12.10.17 20:35:39) 
sırf görüntü olarak farkedilmediği için tercih ettim.

3 aydır kullanıyorum. alışması çok zor oldu. bikaç hafta konuşamadım. pelteklik oluştu. dil aşırı tahriş oldu. wax falan değil de gishy goo diye bi silikon baya yardımcı oldu. dil alışınca kullanmadım. tuhaf bi kokusu var zaten.

şuan alıştım. dil iyileşti. temizlik konusunda çok sıkıntı çekmiyorum. dıştan tel ile bir farkı olduğunu sanmıyorum. ama şu doktorun kullandığı aynalardan edin. bi de küçük bi fener oldu mu dişlerini kontrol etmek iyi oluyor. bazen temizlenmeyen yerler falan kalınca görüyorsun.
  • sttc  (12.10.17 22:02:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.