[]

Sabah Sporu

Merhaba,

Sabahları işe servisle geldiğim için çok erken geliyorum. Böyle olunca 1 buçuk saat civarı vaktim oluyor. İş yerinin altında spor salonuna yazıldım.

İlk haftadayım. 10 kilo civarı fazlam var. Öncelik kilo vermek sonrasında vücut biraz şekle girsin.

Salondaki hoca pazartesi, çarşamba, cuma gelsen yeter dedi. Genel antreman yazdı 50 dk civarı ağırlık çalışıyorum, yarım saat kardiyo. 1 ay boyunca aynı programa devam edecekmişim sonra bölgesel antreman yazacakmış.

Sorum salı ve perşembeleri de gidip ağırlık çalışmadan sadece kardiyo yapsam faydası olur mu?
Birde beslenme konusunda ne önerirsiniz?

Teşekkürler.

 
Ağırlık çalışmadığın günler kardiyo yapabilirsin, faydası olur.

Beslenme konusunda yani kilo verme amacın olduğu için bu konuyu çok bilmiyorum ama makrolarını dengeli tutmalı ve gereksiz yere kalori almamalısın genel olarak. Myfitnesspal adlı uygulamayı kullanabilirsin kalori ve makro ölçümü için. Telefonuna indirip gün içide yediğin her şeyi oraya girmen gerekiyor.
  • peggy  (12.10.17 16:42:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.